Justice80 kérdése:
Miért bántott meg így ?
Figyelt kérdés
Közel 30 ev egyuttélés utan a feleségem azt megtette velem ,hogy a testvére kisfiát azert nem hozzhatják fel hozzánk ,mert én a kétéves gyermek eloott biztos kiabalnék ! Én meg honapokig kerdeztem hogy mert budosek vagyunk vahy koszosak es azert ? Ami nem igaz termesuetesen ! Es az sem hogy barki elotr ,foleg egy kisgyermek elott ,vetiteném ki a családi ,kettonk kozti porblémat ! Hát a saját kozos lanyunk elott nem kiabaltunk !! És akkor honapok utan a fejemhez vágta a feleségem hogy ő sajat maga dontott igy és ezert nem látogatnak meg minket ! Ez valami kegyetlen dolog! Es nagyon sziven vagott.A sajat gyermekunk megmondta az anyjának hogy nem vagyok egy matyo himzés de ilyet sosem tennék hogy egy kisgyerek elott cirkuszolnék !tegnap 22:34
2/32 anonim válasza:
Egyébként miért probléma, hogy nem viszik fel hozzátok a sógorod/sógornőd fiát?
Annyira jóban vagytok, hogy eddig mindig összejártatok?
3/32 A kérdező kommentje:
Nem az a problema hogy nem hozták fel ,hamem ami miatt ! Lényeg a lényegben !
Es igen curkuszolok és ezzel nincs vege koma
tegnap 23:48
4/32 anonim válasza:
Minden joga megvan hozzá, ha fejen állva pörögsz is.
Verd a segged a földhöz, ahogy Öreganyám mondta az ilyen hisztis taknyoknak, kortól függetlenül :)
5/32 anonim válasza:
5 Hat a bemutatkozo stilusodbol kiindulva meg is ertem, miert dontottek igy...
6/32 anonim válasza:
Most is " kiabálsz". És észre sem veszed, mert tagadod. Picit próbáld kívülről figyelni magad, elismerni, ha tényleg felkapod a vizet és változtatni. Értékelni fogja és a kapcsolatotok is javulni fog.
7/32 anonim válasza:
Megiszod a magadét rendes, dolgozó emberként?
8/32 anonim válasza:
Múltkor a keresztelős kérdésnél nem élted ki magad?
9/32 anonim válasza:
10/32 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__magia-okkultizmus__..
Őszintén szólva én se engednék oda gyereket. Te egy idióta vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!