Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már olyan veletek, hogy...

Volt már olyan veletek, hogy mindenből elegetek lett? Hogy léptetek túl rajta? Hogy dobtátok fel magatokat?

Figyelt kérdés

Itt arra gondolok, hogy tényleg betelt a pohár és ki akartok szabadulni az addigi életetekből, mert úgy érzitek, hogy valóban összeesküdött minden ellenetek?

A párotok, a család, a barátok, esetleg aki iskolába jár az iskola, minden rosszul alakul és valahogy nem értitek, hogy most mi van, de igazán nem is akarjátok megérteni csak elszabadulni innen képletesen, mert semmi sem jó, csak egyre másra kapjátok a pofonokat aminél az első 20.-nál felállsz, de a 21.-nél belefáradsz?

Természetesen nem öngyilkossági szándékra gondolok, eszem ágába sincs, csak most annyira elegem van mindenből.

Harmincas vagyok tehát lehet, hogy túl kellett volna ezen már esnem, de ilyen még nem volt velem és nem igazán tudom hogy kezeljem.

2011. szept. 6. 19:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Bocsika, hogy ilyen későn válaszolok! A negyedik 2 gyermekes vagyok. Ha szeretnél gyereket szüljél, de utána már még úgy sem tudod véghezvinni a terveidet. Ha mehetnéked van, nem a gyerek a megoldás. Meg tudnék halni a gyermekeimért, annyira szeretem őket, de amiben másak a dolgok pl., hogy nem tudsz csak úgy elszaladni egy tejfölért, ha éppen elfogyott, vagy éppen a wc-n ülsz és a gyerek dörömböl az ajtón.
2011. szept. 9. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!