Feleségek! Ti mit vártok el egy férjtől napi szinten, hogy ne érezzétek elhanyagolva magatokat?
Napi jó kiadós szex,hogy érezzem hogy még mindig akar...
de hát kinek mi,azért mondom ezt mert ott mutatkozik meg igazán....virágot lehet venni erőlködve is és ajándékokat,de a jó és oda adó szexet a férfi sem tudja megjátszani...
Ez attól függ. Amíg gyerek nem volt, addig nem éreztem, hogy elhanyagolna a férjem. De mi amikor tehettük szántunk egymásra időt. Szinte minden hétvégén mentünk valahova, sétálni, kirándulni, pedig már elég régóta együtt voltunk.
Előtte volt egy élettársam 1 év után már sehova nem akart menni, mert fáradt volt, minek, különben is sokba kerül. Hát a parkban sétálni nem kerül semmibe, szerintem ez egy kapcsolat halála.
Amikor a férjemmel összejöttünk, megbeszéltük, hogy ezt nem hagyjuk.
De aztán jöttek a gyerekek. Hát, most már teljesen más. Én annak örülök a legjobban, hogyha elviszi egy fél órára a gyerekeket a játszótérre, hogy legyen egy kis időm magamra. Az a legnagyobb figyelmesség, ha vigyáz a gyerekekre, hogy el tudjak menni valahova a barátnőimmel. Mellesleg ő minden nap mondja, hogy milyen szép vagyok, meg nagyon szeret. Tudom, hogy nem vagyok szép, de azért ez igazán édes.
Kiváncsi lennék hogy ki és miért pontozott le??!
Érdekes ha az igazat hallják páran ezen az oldalon akkor hajlamposak ráfeküdni a piros kézre...
Elég baj,ha egy házasságban a szex a legfontosabb. Az nem a szeretet jele,csupán érzékiség. Szükség van rá,de ez nem a feleség megbecsülésének a jele.
Ismerek olyan házaspárt,ahol a férj naponta többször is szexel a feleségével. DE: egy szalmaszálat nem tesz keresztbe otthon. Az a véleménye,hogy az asszony dolga a háztartás rendben tartása, a gyerekek nevelése és a férj maximális kiszolgálása. Ez az asszony nem érzi,hogy megbecsülné a férje.
Mi a fontos? Figyelmesnek lenni a feleséggel,segíteni otthon. Ha fáradt,akkor tehermentesíteni. Néha elmenni egy közös programra,néha vinni neki egy szál virágot stb.
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:38
Úgy látom ezt a választ sokan félre értették,én úgy gondolom a szex az egy kapcsolatnak komoly hőmérője lehet,ugyanis vacsorázni erőlködve is el lehet menni és lehet segíteni erőlködve is a háztartásban...amúgy meg kinek mi az igénye,nem tudom mi a baj azokkal akik naponta tudnak szexelni és kivánják egymást....irigykedtek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!