Feleségek! Ti tudtok bízni a párotokban?
Két éve lesz lassan hogy a párommal egy hónapra szét mentük. A telefonjába találtam egy idegen számot,amit mikor felhívtam egy nő vett fel. A párom azt állítja nem volt semmi köztük sőt a nő is... Mondjuk én sem tudom bizonyítani,hogy lett volna valami,na de az ördög sosem alszik.
1 hónap után visszajött hozzánk azzal hogy szeret engem és hiányzik neki a kislányunk. Azóta elvett feleségül is.
Tegnap hívta valaki. A telefont előttem vette fel a számot nem láttam,de végül is nem beszélt semmit,csak hallgatott,de a lányunk elkezdett hisztizni így kiment telefonálni az udvarra. Kint volt vagy 2 percet kb. Megkérdeztem ki volt az,azt mondta a Vodafone hívta,hogy kösse meg a telójára a netet,de ez este fél 8-kor volt. Szerintetek valóban a Vodafone lehetett?
Csúnya ilyet mondani de sztem belenézek a telójába,hogy milyen szám kereshette,hisz a második babánkat várjuk 2 héten belül.
Nagyon gyanakszom és nagyon félek! Nyugtalan vagyok,megy a hasam az idegtől.
Annyi szóljon mellette,hogy reggel a szomszédunk viszi melóba fél 6-ra délután a céges busszal jár haza,amit én átok mert megyek érte kocsival mindennap mert nem hazáig hozza a busz,hanem a szomszéd faluba.
Szerintetek mit csináljak?
Igen, azért vagyok a felesége.
"A telefonjába találtam egy idegen számot,amit mikor felhívtam egy nő vett fel."
Találsz egy számodra ismeretlen számot (mit kerestél a telefonjában ugye..), máris gyanút fogsz és felhívod? És úristen, nőnemű? Mik vannak...
Ha ennyire gyanakvó vagy, nem tudom, minek vagytok együtt, de ez már beteges.
Engem már hívott a vodafone este. (Ezt csak azért írom, hogy ilyen is van.) Viszont ha nem a vodások voltak, hanem hazudik, akkor baj van.
Csúnya dolog más telójában nyúlkálni, nem tudnál vele leülni megbeszélni a dolgokat?
Én megbízom a férjemben. Szerintem Te ezt az egészet túl aggódod. Megmondták mind a ketten, hogy nem volt köztük semmi, akkor mi a probléma?.. A féltékenységeddel és a bizalmatlanságoddal sokat ronthatsz a kapcsolatotokon, főleg ha ezek a gyanusítgatások alaptalanok!
Szerintem ezzel a viselkedéssel fel kellene hagynod, amúgy ha ennyire nem bízol meg benne minek szülsz neki még egy gyermeket?? Nem értelek...
Én mostmár úgy vagyok vele, hogy amíg munka után hazajön egyenesen, addig nem féltékenykedek. Felesleges, azzal csak elveszem a kedvét az itthon léttől. A munkahelyen túl sok mindent úgysem tud csinálni, ami a megcsalás kategóriába beletartozna.
Bár nálunk nincsenek is telefonhívások. Viszont itt a net, ez talán még titokban tarthatób mint a telefonálgatás. Viszont mégsem ellenőriztem még le a számítógépét egyszer sem, hogy vajon van-e titka.
Ugyanakkor ha nálunk ilyen szétmenős szitu lenne, nem fogadnám vissza, amíg nem tudok bízni benne. Jó, tudom, a gyerekek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!