Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségek! Ti tudtok bízni a...

Feleségek! Ti tudtok bízni a párotokban?

Figyelt kérdés

Két éve lesz lassan hogy a párommal egy hónapra szét mentük. A telefonjába találtam egy idegen számot,amit mikor felhívtam egy nő vett fel. A párom azt állítja nem volt semmi köztük sőt a nő is... Mondjuk én sem tudom bizonyítani,hogy lett volna valami,na de az ördög sosem alszik.

1 hónap után visszajött hozzánk azzal hogy szeret engem és hiányzik neki a kislányunk. Azóta elvett feleségül is.

Tegnap hívta valaki. A telefont előttem vette fel a számot nem láttam,de végül is nem beszélt semmit,csak hallgatott,de a lányunk elkezdett hisztizni így kiment telefonálni az udvarra. Kint volt vagy 2 percet kb. Megkérdeztem ki volt az,azt mondta a Vodafone hívta,hogy kösse meg a telójára a netet,de ez este fél 8-kor volt. Szerintetek valóban a Vodafone lehetett?

Csúnya ilyet mondani de sztem belenézek a telójába,hogy milyen szám kereshette,hisz a második babánkat várjuk 2 héten belül.

Nagyon gyanakszom és nagyon félek! Nyugtalan vagyok,megy a hasam az idegtől.

Annyi szóljon mellette,hogy reggel a szomszédunk viszi melóba fél 6-ra délután a céges busszal jár haza,amit én átok mert megyek érte kocsival mindennap mert nem hazáig hozza a busz,hanem a szomszéd faluba.

Szerintetek mit csináljak?

2011. aug. 9. 17:06
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Igen! Nagyon beteges,és nem tudok mit csinálni vele... Az a szám annak idején nem tűnt fel,csak akkor mikor az éjszaka közepén hívta a barátját,(mert az ő neve volt az álnév) és 4 percet beszéltek,ráadásul akkor annak a barátjának nem is volt csak 70-es telója ez meg egy 30-as szám volt. És közös jó barátunk az illető így tudtam volna én is ha neki új száma van.... Húú de bonyolult... Nem tudok nyugodni,és attól félek hogy ha megnézném,vagy ki lenne törölve a szám,vagy nem 70-es hívta,és akkor már tudom hogy vége mindennek...
2011. aug. 9. 17:16
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Én megbízom a férjemben teljes mértékben. Miért ne lehetett volna a vodafone. Én egy másik cégnél dolgoztam telefonosként és 21 óráig hívtuk az ügyfeleket hétköznap, hétvégén pedig 18 óráig. Persze nem tudom, hogy ki volt az az állat, aki ezt kitalálta, mert 20 óra után már az emberek 90%-a elküldött a sunyiba, hogy miért ilyenkor zaklatjuk.
 13/22 anonim ***** válasza:
Ha azt mondta, akkor hidd is el neki. Amíg az ellenkezője nem bizonyosodik be. Amúgy meg, ha elvett, akkor szerintem nem kamuzik.
 14/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatásokat,és valóban tudom hogy nem vagyok teljesen normális... Én nem szoktam őt gyanúsítgatni,inkább magamban őrlődöm... Nem rég vettük neki telefont,mert eddig nem is akarta hogy legyen,sőt feltölteni sem hagyja,mert azt mondja hogy annyi pénz van rajta,amennyire engem meg tud csörgetni,hogy mehessek érte,és ezzel az összeggel a telóján tényleg csak vodásokat hívhat.
2011. aug. 9. 17:20
 15/22 anonim ***** válasza:

Köszönöm a biztatásokat,és valóban tudom hogy nem vagyok teljesen normális... Én nem szoktam őt gyanúsítgatni,inkább magamban őrlődöm... Nem rég vettük neki telefont,mert eddig nem is akarta hogy legyen,sőt feltölteni sem hagyja,mert azt mondja hogy annyi pénz van rajta,amennyire engem meg tud csörgetni,hogy mehessek érte,és ezzel az összeggel a telóján tényleg csak vodásokat hívhat.

Ezt még olvasd el 3-4x, és vésd jól a fejedbe, hogy csak rémeket látsz! :)

2011. aug. 9. 17:23
 16/22 A kérdező kommentje:

:):):)

Biztos dilis vagyok... :S:S Fogalmam nincs hogy mit csináljak... Már csak azért mondom,hogy nem nézek bele a telefonjába,lehet hogy a valakije volt az és csak hónapok múlva derül ki,hogy neki ez a valaki meg van,és akkor már cseszhetem,és bánni fogom,hogy miért nem akkor léptem...

2011. aug. 9. 17:27
 17/22 anonim ***** válasza:
50%
Maximálisan megbízok a férjemben!Tudjuk egymás jelszavait is.Egymás telefonjába SOHA nem nézünk bele!SOHA nem adunk okot arra,hogy féltékenykedjünk vagy gyanakodjunk a másikra!Ha pedig melóból is mindig ugyanakkor ér haza,akkor lehetősége sincs arra,hogy megcsaljon!Ha pedig a munkahelyén tenné,arról mindenki tudna és előbb-utóbb eljutna hozzád is!De ha Te ok nélkül gyanúsítgatod,ő is gyanúsítgathatna,ilyen-olyan dolgokkal,hogy pl mit csinálsz egésznap,kivel irogatsz a neten stb...És igen,van olyan,hogy akkor keresi vmi ügyfélszolgálat,ha vki más lett volna azt nem vette volna fel nyugodt szívvel előtted.
2011. aug. 9. 17:27
 18/22 anonim ***** válasza:
19%
Ne bízz! Én bíztam és mégis egy sms-en bukott le. Légy óvatos!!!!! és figyelj!!!!
2011. aug. 9. 19:01
 19/22 napietus ***** válasza:
ha nem bíznék benne, nem lennék a felesége. ez így nem élet, amit művelsz.
2011. aug. 9. 19:54
 20/22 napietus ***** válasza:
egyébként meg 100szor inkább egyszer csalódni, mint egész életemben ilyen gyanakvásban élni, ha választani kellene.
2011. aug. 9. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!