Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségek! Ti mit vártok el...

Feleségek! Ti mit vártok el egy férjtől napi szinten, hogy ne érezzétek elhanyagolva magatokat?

Figyelt kérdés
2011. okt. 12. 21:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
60%
Nem mellesleg a háztartásnak nem tudom mi köze van a feleség hanyagolásához???Szerintem semmi....ki lehet mutatni az ágyban és kilehet mutatni ajándékokkal és ki lehet mutatni öleléssel,őszinte csókkal és őszinte szeretkezéssel....
2011. okt. 12. 21:44
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Hm...nem is tudom. Azért, mert úgy érzem, hogy mindent megkapok a férjemtől, nem érzem magam elhanyagolva.

Mondjuk, ami szerintem nagyon fontos, az az, hogy sokat beszélgessünk, hogy érezzem, szeret... hogy ki is mondja :) Hogy tettekkel is bizonyítsa..

Nagyjából ennyi.. :)

2011. okt. 12. 21:49
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Apró dolgokban is legyen figyelmes. Olyan jól esett, reggel mielőtt elment melózni késtített kávét, és kiírta egy papírra, hogy csak melegíteni kell, és nagyon szeret! :) 10 év után az ilyen apró dolgok nagyon fel tudják dobni a napomat, és egész nap jó kedvű vagyok, alig várom, hogy hazaérjen:) (itthon vagyok a picivel)
2011. okt. 13. 07:37
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Minden nap öleljen meg,nekem ennyi elég ahhoz hogy tudjam még mindig szeret.
2011. okt. 13. 07:59
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Bár még nem a férjem (remélem egyszer az lesz!:)), de amit elvárok, vagyis elvárás nélkül a páromnál alapból jön minden nap, hogy mikor hazajön a munkából, leülünk együtt és megbeszéljük a napi dolgokat, kivel mi történt, átöleljük egymást a kanapén ülve és egyszerűen érzem, hogy szeret és fontos vagyok neki. Nem a haverokkal megy el bulizni (bár nincs is nagy baráti társasága), nem kezd el olyan filmet nézni, amit én utálok, hanem mindig olyan programot próbál kitalálni, amiről tudja, hogy én is szeretem. Egyszerűen figyelmes velem és ezt nagyon szeretem. Ha sok év múlva is így lesz, akkor ugyanigy fogom őt szeretni. Persze én is odafigyelek, hogy rend legyen, finom kaja legyen, stb. És persze a szex sem egy elhanyagolandó dolog, igaza volt, aki ezt írta. Az hogy kinek milyen a vérmérséklete és hetente, naponta hányszor igényli, az változó. A baj akkor van, ha a két ember igénye különbözik nagyon, abból probléma lehet. Szerencsére nálunk ez is egyezik.
2011. okt. 13. 09:19
 16/17 anonim ***** válasza:

A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 09:19

És ez a te részedről is működik??

Olyan szépen felsoroltad, mit tenne egy lángoló szerelmes férfi: pl. igen drágám, nézzük azt a TV-ben amit te akarsz.

Ez szép dolog a kapcsolat elején, de egy házasságban mindkét félnek egyformán kell engednie, hiszen egész életében nem nyomhatja el (és nem is fogja!) a vágyait, személyiségét csak azért, hogy kedvezzen neked).

Én pl. néha "kénytelen" vagyok idióta rajzfilmeket nézni otthon, mert a férjem rajong értük, viszont cserébe és is megnézem a Barátok köztet amitől meg őt veri ki a víz :)

Hogy a kérdésre válaszoljak?

Nem várok el semmit, szerintem az elvárás kényszert szül.

De szerencsére olyan férfihez mentem feleségül, akiben megvan a késztetés, hogy magától segítsen nekem a háztartási munkákban ha fáradt vagyok, odabújik hozzám, megsimogat, puszit ad, becézget és igen, a rendszeres, szenvedélyes szexualitás elengedhetetlen!

Szerencsére ezt nem "elvárom", hanem mindketten igényeljük akár napi szinten.

29N

2011. okt. 13. 09:53
 17/17 anonim ***** válasza:

"És ez a te részedről is működik??

Olyan szépen felsoroltad, mit tenne egy lángoló szerelmes férfi: pl. igen drágám, nézzük azt a TV-ben amit te akarsz." -nak üzenem, igen működik!!! Nem vagyok önző és nézhet azt, amit szeretne, vagy playstationozhat, amit engem nem köt le annyira, olyankor én elfoglalom magam mással, hagyok neki életteret. És amúgy sem úgy működik nálunk, hogy csak azt nézünk, amit én akarok, hanem amit MINDKETTEN szeretünk és nem csak ő, vagy nem csak én! Nem vagyok önző, felfogom, hogy neki is szüksége van a szabadságra.

2011. okt. 26. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!