Feleségek! Ti mit vártok el egy férjtől napi szinten, hogy ne érezzétek elhanyagolva magatokat?
Hm...nem is tudom. Azért, mert úgy érzem, hogy mindent megkapok a férjemtől, nem érzem magam elhanyagolva.
Mondjuk, ami szerintem nagyon fontos, az az, hogy sokat beszélgessünk, hogy érezzem, szeret... hogy ki is mondja :) Hogy tettekkel is bizonyítsa..
Nagyjából ennyi.. :)
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:19
És ez a te részedről is működik??
Olyan szépen felsoroltad, mit tenne egy lángoló szerelmes férfi: pl. igen drágám, nézzük azt a TV-ben amit te akarsz.
Ez szép dolog a kapcsolat elején, de egy házasságban mindkét félnek egyformán kell engednie, hiszen egész életében nem nyomhatja el (és nem is fogja!) a vágyait, személyiségét csak azért, hogy kedvezzen neked).
Én pl. néha "kénytelen" vagyok idióta rajzfilmeket nézni otthon, mert a férjem rajong értük, viszont cserébe és is megnézem a Barátok köztet amitől meg őt veri ki a víz :)
Hogy a kérdésre válaszoljak?
Nem várok el semmit, szerintem az elvárás kényszert szül.
De szerencsére olyan férfihez mentem feleségül, akiben megvan a késztetés, hogy magától segítsen nekem a háztartási munkákban ha fáradt vagyok, odabújik hozzám, megsimogat, puszit ad, becézget és igen, a rendszeres, szenvedélyes szexualitás elengedhetetlen!
Szerencsére ezt nem "elvárom", hanem mindketten igényeljük akár napi szinten.
29N
"És ez a te részedről is működik??
Olyan szépen felsoroltad, mit tenne egy lángoló szerelmes férfi: pl. igen drágám, nézzük azt a TV-ben amit te akarsz." -nak üzenem, igen működik!!! Nem vagyok önző és nézhet azt, amit szeretne, vagy playstationozhat, amit engem nem köt le annyira, olyankor én elfoglalom magam mással, hagyok neki életteret. És amúgy sem úgy működik nálunk, hogy csak azt nézünk, amit én akarok, hanem amit MINDKETTEN szeretünk és nem csak ő, vagy nem csak én! Nem vagyok önző, felfogom, hogy neki is szüksége van a szabadságra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!