Úgy érzem mindenből kimaradok! Csak én érzek így?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok, sosem volt még barátom. Egyre feltűnőbb, hogy az összes barátnőmnek körülöttem fiúja lesz, csókolózik, és akkor itt vagyok én. Átlagos vagyok, magas, vékony, sokak szerint nem vagyok csúnya, de talán kicsit bizonytalan vagyok. (sokmindenben) minden vágyam, hogy egy fiú megkérje, hogy járjunk, de erre úgy érzem várhatok egy életen át. Kicsit olyan érzésem van, mintha kimaradnék mindenből. Ismerősöm a 7. pasiját fogyasztja, persze ő elég ku*vás. Van 2-3 fiú aki nagyon tetszik, bejön, de én nem merem leszólítani, ők meg szerintem azt sem tudják, hogy a világon vagyok. Belátom bennem is van hiba, de most akkor mi a helyes, mit tegyek? Más is érzett már így?2010. dec. 18. 16:43
31/31 anonim válasza:
írtad hogy van 2-3 fiu aki teccik, hát nyugodtan szolitsd le őket sztem nagyon kevés ojan bunko van, aki elküldd egy normális lányt
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!