Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám nem akar elengedni...

Anyukám nem akar elengedni Csepelre a barátomhoz(szerelmemhez), mit tegyek? 17F

Figyelt kérdés

Sziasztok!

17 éves fiú vagyok, anyukámmal élek együtt Veszprémben. Anyukám homofób, tudja, hogy meleg vagyok, de nagyon nem fogadja el a történetet. 17. születésnapomat hetfőn töltöttem, egy illetőnél akartam tölteni, akiről szól a kérdés, de anya nem engedte!

Nos, van egy szerelmem, eddig csak online ismerjük egymást, 28 éves sportos férfi, villamosvezető, nagyon helyes, 23 évesnek nézz ki. Nagyon kedves, megértő, félénk, rengeteget videohivásoztunk. Számtalanszor felhívott magához, de anya nem engedett el, hiszen nem tud biztonságban, szerinte AIDS-es leszek.

December 27.-ére elhívott ismét magához, egészen szilveszterig, de anya ismét nem engedi, szerinte vadidegen, veszélyes, ha lány lenne akkor se engedné, azt mondja. Úgy gondolom, hogy nem vagyok kisfiú, és szerintem elszököm. Vonattal, villamossal végül hévvel mennék, de kijönne értem a MÜPÁhoz (asszem a Rákóczi hídnál van)

Kérlek, segítsetek, napok óta csak sírok emiatt.

ma 02:25
A kérdező szavazást indított:
Mindenképpen szökj el, szerelem fontosabb mint anyád konteoi
Ne szökj el fogadj szót, akkor is, ha ez a szerelem emiatt ér véget.
21 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Sok ilyen álmodozásból lett ám emberrablás... és 11 év úgy hogy te 17 éves vagy az nem hangzik jól, ki tudja, mit nem mondott el neked az a barom. Józanodj ki, és higgy anyukádnak, nem ok nélkül félt téged.
ma 02:51
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha elszöksz azzal nem csak magadat, de a barátodat is bajba sodorhatod. Az nem opció, hogy a barátod menjen hozzátok 1 napra, hogy anyukád megismerhesse?

Vadidegenhez én sem engedném el a gyerekeimet, legyen az fiú/lány.

ma 02:52
 3/12 anonim válasza:
100%
És azt nem tudnád elmondani nekünk, hogy ez a gentleman, miért is nem tud hozzád leutazni Veszprémbe? Eltölthetnétek akár egy egész napot együtt, ha akartok szobára is mehetnétek... Ha elszöksz több szempontból is sz.r helyzetben leszel. Eljátszod anyád bizalmát, másrészt egy valóban vadidgen emberhez mész akit nem is ismersz igazán, azért vannak fura emberek, na.
ma 02:54
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
Vadidegen emberhez ne is mennj át.
ma 03:14
 5/12 anonim ***** válasza:
85%

17 éves vagy, lassan felnőtt, ne legyél már ilyen naiv és buta. Te egy iskolás gyerek vagy az a csávó meg egy felnőtt, dolgozó ember. Ha komolyan látni akarna téged, akkor nem egy iskolástól várná, hogy fizesse az utazást, hanem kocsiba ülne vagy felszállna a vonatra és ott Veszprémben találkoznátok.

Valószínűleg nem baltás gyilkos, de abban biztos lehetsz, hogy melletted még sokakat hülyít ugyan így. Az ilyenek nem kapcsolatot akarnak, csak könnyű szexet, ami lehetőleg házhoz is megy és egy fillért sem kell neki rákölteni.

ma 03:16
 6/12 anonim válasza:
89%

Ő a felnőtt korú. Van munkája, egzisztenciája.

Először ő jöjjön hozzád. Neki is el kell fogadnia, hogy anyád félt téged. 17 vagy. Még gyerek, élettapasztalat szerint, nem neked kell 11 évvel fiatalabban elutazni egy olyan valakihez, akivel élőben sosem találkoztak.

Ezt te is értsd meg. Nem ellened beszélek. Azt akarom, hogy boldog legyél. De ne legyél meggondolatlan. Ha pedig ő nem képes lemenni Veszprémbe mittad, akkor offos az ember.

Ha komolyan gondolja és nem csak egy dugásra kellesz, akkor meglátogat és megérti a helyzetet.

ma 03:21
 7/12 anonim ***** válasza:
91%

Ha annyira atom jó pasi meg minden, akkor nem szorul rá hozzá képest kisgyerekek netes rajongására, mert egy chatablakba nem lehet szerelmesnek lenni. Vagy van egymilló élő szexpartnere is vagy valami gebasz van vele, amitől a kortársai rá se néznek.

Egyik esetben sem engednélek el, alap, hogy ő menjen hozzád először felnőttként. Anyád pedig azt is megteheti, hogy rendőrrel hozat haza, mert amíg kiskorú vagy, nincs olyan, hogy te elmész és pont.

ma 03:43
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem el, hogy még mindig magyarázni kell, hogy NEM megyünk fel netes idegenek házába, pláne úgy, hogy több mint 100km-re vagyunk otthonról, ráadásul senki nem tudja, hogy hol vagyunk (szökni akarsz ugye).

Én értem, hogy melegként nem vagy egyszerű helyzetben, tényleg kb a net az egyetlen opció a társkeresésre, de lehet azt ésszel is csinálni. A minimum, hogy először nyilvános helyen találkozol vele úgy hogy van egérutad.

Ha kicsit logikusan végig gondolnád te is rájönnél, hogy mennyire gáz a pasi. Téged próbál felédesgetni magához, miközben ő a felnőtt, mégis esze ágában sincs leutaznia hozzád. Ha valóban fontos lennél neki és nem csak ego fényezést meg esetleg egy dugást akarna, már rég találkoztatok volna.

ma 03:50
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkár meleg lennél, akár hetero én se engednélek. Túl fiatal és naív vagy. Közelebbi barát nincsen?
ma 05:33
 10/12 anonim ***** válasza:
52%
Figyelj,nem hallottad az amerikai lány esetét??akit egy ír férfi ölt meg pár hete???pedig ő idősebb volt,maradj a fenekeden
ma 05:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!