Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám nem akar elengedni...

Anyukám nem akar elengedni Csepelre a barátomhoz(szerelmemhez), mit tegyek? 17F

Figyelt kérdés

Sziasztok!

17 éves fiú vagyok, anyukámmal élek együtt Veszprémben. Anyukám homofób, tudja, hogy meleg vagyok, de nagyon nem fogadja el a történetet. 17. születésnapomat hetfőn töltöttem, egy illetőnél akartam tölteni, akiről szól a kérdés, de anya nem engedte!

Nos, van egy szerelmem, eddig csak online ismerjük egymást, 28 éves sportos férfi, villamosvezető, nagyon helyes, 23 évesnek nézz ki. Nagyon kedves, megértő, félénk, rengeteget videohivásoztunk. Számtalanszor felhívott magához, de anya nem engedett el, hiszen nem tud biztonságban, szerinte AIDS-es leszek.

December 27.-ére elhívott ismét magához, egészen szilveszterig, de anya ismét nem engedi, szerinte vadidegen, veszélyes, ha lány lenne akkor se engedné, azt mondja. Úgy gondolom, hogy nem vagyok kisfiú, és szerintem elszököm. Vonattal, villamossal végül hévvel mennék, de kijönne értem a MÜPÁhoz (asszem a Rákóczi hídnál van)

Kérlek, segítsetek, napok óta csak sírok emiatt.

ma 02:25
1 2 3 4 5
 21/48 anonim válasza:
100%

Ne haragudj kérdező, te nem vagy normális.

Térj már észhez!

Ha annyira fontos lennél neki, akkor fogná magát és már ott is lenne nálad!

Én is Bp-n lakom, két naponta járok le egy vidéki településre, ami 100km-re van, munka mellett, és nem haltam bele még. Veszprém sincs sokkal messzebb.

Ráadásul csak felül a vonatra aztán csókolom.

Én egy ilyen lusta trutymó miatt biztosan nem szöknék el, a bizonytalanba ráadásul.

Mi figyelmeztettünk.

ma 11:01
 22/48 anonim válasza:
86%

Na, ez viszont tuti rossz döntés. Akkor inkább írd meg egy levélbe és hagyd a konyhaasztalon.

Ez a legrosszabb, amit csinálhtasz.

Még az is lehet, hogy eltűntként elkezd kerestetni a rendőrökkel.

Szülőként lehet én is ezt tenném. Azért elég para, gondolj már bele, hogy karácsonykor, mikor mindenki együtt van a családjával, te lelécelsz több napra, ráadásul megszöknél. Kicsit képzeld bele magadat anyád helyébe is... Jó kis karácsonyt csinálnál neki.

És az a felnőtt férfi, aki belemegy abba, hogy kvázi megszöktessen egy még nem nagykorú embert... egy életre leírná magát előttem. De szerintem a törvény előtt is. Ha nekem egy te korodbeli srác ilyet mondana, hogy hozzámszökik, akkor az offos. Ez az alap nálam.

ma 11:02
 23/48 A kérdező kommentje:

December 27.-én azaz pénteken szöknék el, karácsonykor nem is tudnék hiszen Ausztriában leszünk a családdal.

Nem tudom, lehet hagyok levelet, vagy apámnak kéne falaznia, csak ő még azt se tudja hogy meleg vagyok, apám amúgy Pesterzsébeten él, tehát nem messze Csepeltől.

ma 11:43
 24/48 A kérdező kommentje:
Csak ezzel az a baj, hogy apa január elejéig nincs Budapesten hiszen külföldön dolgozik. (Kamionsofőr) utána amúgyis apámnál leszek, gondoltam addig várok, de barátom már egy jó ideje vár rám, és nem akarom váratni, mivanha elhagy.
ma 11:45
 25/48 anonim válasza:
82%
Szerinted anyukád mit érezne ha nem találna otthon?? Rögtön hívogatna, hogy hol vagy meg mindenkit hogy nem látott-e valamikor. Közöld vele hogy elmész ide és ide. A frászt fogod hozni anyukádra! És igen, az előttem szólóval is mélységesen egyetértek. Ne csináld. Nagyon felelőtlen vagy!
ma 11:46
 26/48 anonim ***** válasza:
79%
Remélem kamu. Ennyire nem lehet naív, éretlen "csitri" egy majdnem felnőtt férfi.
ma 11:54
 27/48 anonim ***** válasza:
79%
Ez tuti troll, ilyen hülye a világon nincs
ma 12:14
 28/48 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy ilyen jelzőkkel illetsz. :) Szerintem nem szolgáltam rá.

25-ös, akkor szerintem megszakadna köztünk a bizalom, és folyamatosan szidna engem mert meleg vagyok, ki tudja, nem-e megy utánam, nem akarom a szerelmemet bajba sodorni, nehogy feljelentse, vagy magamat. Azt tudom, legalábbis érzem, hogy barátom biztonságot fog nekem nyújtani.

ma 12:24
 29/48 anonim ***** válasza:
79%

Anyádnak nem az a baja veled, hogy meleg vagy, hanem hogy idióta.

Remélem csak kamu.

ma 12:54
 30/48 A kérdező kommentje:
Többször lebzizott, szégyennek nevezett emiatt. Szerintem nagyon is megérdemelné, ha lelépnék.
ma 13:15
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!