Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám nem akar elengedni...

Anyukám nem akar elengedni Csepelre a barátomhoz(szerelmemhez), mit tegyek? 17F

Figyelt kérdés

Sziasztok!

17 éves fiú vagyok, anyukámmal élek együtt Veszprémben. Anyukám homofób, tudja, hogy meleg vagyok, de nagyon nem fogadja el a történetet. 17. születésnapomat hetfőn töltöttem, egy illetőnél akartam tölteni, akiről szól a kérdés, de anya nem engedte!

Nos, van egy szerelmem, eddig csak online ismerjük egymást, 28 éves sportos férfi, villamosvezető, nagyon helyes, 23 évesnek nézz ki. Nagyon kedves, megértő, félénk, rengeteget videohivásoztunk. Számtalanszor felhívott magához, de anya nem engedett el, hiszen nem tud biztonságban, szerinte AIDS-es leszek.

December 27.-ére elhívott ismét magához, egészen szilveszterig, de anya ismét nem engedi, szerinte vadidegen, veszélyes, ha lány lenne akkor se engedné, azt mondja. Úgy gondolom, hogy nem vagyok kisfiú, és szerintem elszököm. Vonattal, villamossal végül hévvel mennék, de kijönne értem a MÜPÁhoz (asszem a Rákóczi hídnál van)

Kérlek, segítsetek, napok óta csak sírok emiatt.

ma 02:25
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, én meleg férfi vagyok,ráadásul középkorú. Ha ismerkednék,sem máshoz nem mennék fel elsőre, sem hozzám nem jön senki.Pedig kapcsolatot szeretnék,más nem érdekel.

De így,elutazni más városba,hogy nem is tudod lényegében ki az akihez mész,mi vár/hat/ rád egy ilyen találkozáson, több mint kockázatos. Négy napra egy idegen emberhez csak felelőtlen ember megy !

Beszéljétek meg, hogy ő megy hozzád, a városban találkoztok nyilvános helyen és beszélgetéssel meglátjátok, mire mentek. Utána lehet egy köztes városban találkozni, szobát kivenni. De egy a fontos, anyud tudja,hol vagy és kivel !

Egy 42! éves haveromat így rabolták ki. Telefonos beszélgetés után ment fel valakihez és az italba tettek valamit,elkábult,elvették a pénzét,telefonját, ő pedig egy parkban tért magához, a füvön fekve,összepisálva. A rendőrségen azt mondták, örüljön, hogy nem nyírták ki.

Ne higgy egyébként sem szerelmet senkinek, mert mondani mindent lehet, ígérni is - főleg felajzott állapotban !

Anyudnak igaza van, a homofóbia más kérdés most.

ma 06:14
 12/41 anonim ***** válasza:
71%
Anyadnak nem azzal van problémája, hogy homoszexuális vagy, hanem azzal, hogy 17 évesen, majdnem nagykorukent annyira buta vagy, mint egy 12 éves. Képes lennél lennél egy totál vadidegenhez elutazni.
ma 07:54
 13/41 anonim ***** válasza:
100%

28 éves pasi, ha annyira szeret, üljön be a kocsiba és látogasson meg a szüleidnél!

Sőt, egy 28 éves felnőtt ne egy 17 éves tinire hajtson!

ma 08:59
 14/41 anonim válasza:

Tudod mit akar a 28 éves pasi aka "szerelmed"? Megdugni!

Először miért nem mentek valami nyilvános helyre meginni valamit?

17 évesen mégis hazavitethet, nekem nem engedték, hogy barátom legyen még 20 felett sem.

ma 09:18
 15/41 anonim válasza:
28 évesen mennyinek kellene kinézni, nem lehet nagyon megmondani, hogy valaki 20 vagy 28. Lehet hogy 14 év felett legális, de ez kicsit pedo.
ma 09:34
 16/41 anonim ***** válasza:
100%

A nagy “szerelmed” 1 dolgot akar: kefélni, ha szerencséd van. Ha nincs, akkor pár körre a haverjai is elvisznek. És pont le fogják szarni, hogy gumit húzzanak.

Komolyan ennyire hogy lehet valaki ennyire naiv? Tele van hasonló sztorikkal a net, egyiknek se volt jó vége.

Egy felnőtt férfiról beszélünk, jövedelemmel. Ha tényleg szerelem lenne részéről, akkor nem egy 17 éves kölöktől várná, hogy 100+ kilométerre szökjön otthonról, hanem elutazna hozzád és bemutatkozna a családodnak.

Ne legyél hülye! És tiltsd le ezt a rohadékot!

ma 09:38
 17/41 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Egyáltalán nem értek egyet veletek, hiszen én ismerem őt, rengeteget beszélgettünk, nagyon aranyos és kedves volt, nehezen tudom elhinni róla ezeket, amiket írtok, hiszen egy félénk visszahúzodó emberről van szó.. Felajánlottam már neki, hogy nálunk is aludhat, hiszen anyukám sokszor éjjelenként átmegy a nagybátyámékhoz és a nagymamámhoz, így sokszor egyedül vagyok olyan 19- másnap délután között, anyukám lehet engedné ezt pár beszólással. Azt mondta a barátom, hogy nagyon sokat dolgozik, fáradt, nincs ereje másfél orákat vonatozni, amit teljesen megértek, 8-12 órákat dolgozik, és csak heti 2 pihenőnap jut neki a 10 naponta.

Én nagyon szívesen felmennék, most, hogy elveszítem esetleg szűzességem vele, akkor elveszítem, nem lenne ez a baj, a kémia már megvan. Videochateltünk is, és nem azt mutogatta, szóval szerintem nem a szex hajtja.

ma 09:58
 18/41 anonim válasza:
70%
Először találkozzatok élőben, menjen ő hozzád, kávézzatok beszélgessetek, de ne egyből fel a lakásba. Lehet hogy kedves meg nincsenek rossz szándékai, de gondolj abba bele, hogy mennyi elmebeteg van manapság. Az anyád csak aggódik érted. Fordítva ha lenne gyereked, te engednéd hogy csak úgy egyetlen találkozás nélkül felmenjen a lakására? Ugye hogy nem? Szülőként felelősséggel tartoznak érted. Először találkozzatok élőben, vagy menjen át hozzátok, hogy anyukád is tudja hogy hol vagy pontosan. Ismerje meg ő is. De tényleg veszélyes, hidd el. Inkább legyél óvatosabb és bizonytalanabb, minthogy megtörténjen a baj. Nem akar rosszat anyukád sem.
ma 10:09
 19/41 anonim válasza:
100%

Oké, mi csak így látatlanba nem a legjobbat feltételezzük egy ismeretlenről.

Neked akarunk jót. De nyilván te beszéltél vele, nem mi. Ezek a hozzászólások nem ellened szóltak. Dönts józanul és megfontoltan!

ma 10:09
 20/41 A kérdező kommentje:
Szerintem 27.-én elszököm hozzá
ma 10:52
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!