Anyukám nem akar elengedni Csepelre a barátomhoz(szerelmemhez), mit tegyek? 17F
Sziasztok!
17 éves fiú vagyok, anyukámmal élek együtt Veszprémben. Anyukám homofób, tudja, hogy meleg vagyok, de nagyon nem fogadja el a történetet. 17. születésnapomat hetfőn töltöttem, egy illetőnél akartam tölteni, akiről szól a kérdés, de anya nem engedte!
Nos, van egy szerelmem, eddig csak online ismerjük egymást, 28 éves sportos férfi, villamosvezető, nagyon helyes, 23 évesnek nézz ki. Nagyon kedves, megértő, félénk, rengeteget videohivásoztunk. Számtalanszor felhívott magához, de anya nem engedett el, hiszen nem tud biztonságban, szerinte AIDS-es leszek.
December 27.-ére elhívott ismét magához, egészen szilveszterig, de anya ismét nem engedi, szerinte vadidegen, veszélyes, ha lány lenne akkor se engedné, azt mondja. Úgy gondolom, hogy nem vagyok kisfiú, és szerintem elszököm. Vonattal, villamossal végül hévvel mennék, de kijönne értem a MÜPÁhoz (asszem a Rákóczi hídnál van)
Kérlek, segítsetek, napok óta csak sírok emiatt.
Én sokszor voltam már az elmúlt közel 30 évben hasonló szituációban. Mindig úgy intéztem a dolgokat, hogy a fiatalabb sráchoz mindig én mentem el, oda, ahová kérte. Ha Nagykállóra (G-18), akkor oda, ha Székesfehérvárra kérte (G-16), akkor oda, ha Mosonmagyaróvárra (R-17), akkor oda, ha az Europarkba (Z-17), akkor oda, ha B****ére (jelenlegi párom), akkor oda, hiszen nekem van (volt) egzisztenciám, autóm, pénzem és időm. Azt gondolom, hogy ez a minimum.
Te is 17 éves vagy, nagyjából olyan korú, mint az exeim voltak megismerkedésünk idején. Sok-sok történetet tudnék mondani, amiket a barátaim meséltek, hogyan csapták be és használták ki őket, elsősorban érzelmileg. Te még nem vagy elég tapasztalt, hogy felismerd azokat a jeleket, amik erre utalnak, de az egyik jel pont az, ha nem akar elmenni hozzád. Részedről a legfontosabb lenne, hogy legyenek támogató felnőttek a közeledben, akik egy esetleges csalódást segítenek feldolgozni illetve a tanulságokat levonni, esetleg megelőzni a nagyobb bajokat. Itt olyan dolgokra gondolok, hogy ha például az éjszaka közepén rájössz, hogy itt bizony rosszra fordultak a dolgok, akkor legyen aki azonnal kocsiba ül és értedmegy, vagy taxit küld és ki is fizeti. Persze gyakoribb, hogy a találkotás pozitívan alakul, de akkor jön a következő csalódási lehetőség, amikor az egyik fél szerelmes és vak, a másik meg racionális. Na de itt be is fejezem, mert ebből könyvet tudnék írni. Ha segítségre van szükséged, szólj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!