Anyukám nem akar elengedni Csepelre a barátomhoz(szerelmemhez), mit tegyek? 17F
Sziasztok!
17 éves fiú vagyok, anyukámmal élek együtt Veszprémben. Anyukám homofób, tudja, hogy meleg vagyok, de nagyon nem fogadja el a történetet. 17. születésnapomat hetfőn töltöttem, egy illetőnél akartam tölteni, akiről szól a kérdés, de anya nem engedte!
Nos, van egy szerelmem, eddig csak online ismerjük egymást, 28 éves sportos férfi, villamosvezető, nagyon helyes, 23 évesnek nézz ki. Nagyon kedves, megértő, félénk, rengeteget videohivásoztunk. Számtalanszor felhívott magához, de anya nem engedett el, hiszen nem tud biztonságban, szerinte AIDS-es leszek.
December 27.-ére elhívott ismét magához, egészen szilveszterig, de anya ismét nem engedi, szerinte vadidegen, veszélyes, ha lány lenne akkor se engedné, azt mondja. Úgy gondolom, hogy nem vagyok kisfiú, és szerintem elszököm. Vonattal, villamossal végül hévvel mennék, de kijönne értem a MÜPÁhoz (asszem a Rákóczi hídnál van)
Kérlek, segítsetek, napok óta csak sírok emiatt.
Mióta beszélgettek egyébként?
Az egész egy akkora red flag, az arcodba lobog, ês nem veszed észre, mert naiv kisgyerek vagy.
Ne menj fel hozzá elsőre! Még másodikra sem.
Én huszonéves lány vagyok, Redditen beszélgettem egy sráccal, hogy ha Pesten leszek megiszunk valamit, kiderült full szadomazo, hazug szélhámos, nem találkoztunk.
Azon mit nem ehet megérteni, hogy 18 alatt nem mehetsz csakúgy valahova, ráadásul anyud nem is hülye, igaza van. Nyilván mindenki kerestetni fogja a kiskorú gyerekét, körözni fognak és örülj neki, ha ennyivel megúszod!
Én sem engednélek el egy ki tudja, milyen fazonhoz, mikor életedben nem találkoztatok előtte.
Ő a dolgozó ember, jöjjön el ő, mutatkozzon be, de hogy egy 17 évest nem engedek oda az is tuti.
De ennyi ésszel ha 20 lennél, sem mehetnél.
Nő vagyok, randipartner egy nagyon kedves, csendes férfi, néhány évvel idősebb nálam. Csokit hozott, beszélgettünk, sétáltunk - aztán ha nem vagyok elég gyors és tudok belérúgni, majd elrohanni, megerőszakol az egyik bokorban.
Nyilvános helyen voltunk, nem az ő lakásán - hogyne, talán partiba is vág -, de nem volt ott senki, és simán megpróbálta.
Ne légy ostoba, kérdező.
Szerelmed? Azt sem tudod, hogy milyen igazából. Videóztatok párszor, meg csetelgettek..
Az fel sem merül benned, hogy miért nem a saját korosztályában keresgél, miért egy gyereket szédít?
Ne úgy akarj bosszút állni anyádon, hogy a saját testi épségedet veszélyezteted. Elméletben persze van egy hangyaf_sznyi esély, hogy a csávó komoly, de ezt az esélyt le is nullázta azzal, hogy nem hajlandó ő elmenni hozzád. Jajj fáradt, hagyjuk már. Mindenki dolgozik mégis van a legtöbb embernek élete, családja, barátai. Milyen kapcsolat az szerinted, ahol nincs egy fél napja rád soha? Vagy ha te felmész hozzá, akkor megdugni nem lesz fáradt?
Ne úgy akard elveszteni a szüzességed, hogy 3-4 faszi körbe ad, aztán még emlékbe kapsz valami fincsi kis betegséget is, ami lehet egész életedben elkísér majd, mert 17 évesen hülye voltál és haragudtál anyádra. Azt gondolod ez veled nem történhet meg? Jah, mindenki ezt gondolja, aztán mégis megtörténik. Melegeknél még nagyobb is az erőszak kockázata, mert ők még kevésbé valószínű, hogy elmennek a rendőrségre, mint a nők.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!