Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyámnak szeretője van, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már én is felnőtt vagyok (22), anyámék pedig idén 30 éves házasok. Pár hete heti 1-2 alkalommal eljárkál anyám a “barátnőivel”, viszont a mai napon a dolgai között kerestem valamit és megtaláltam egy rózsafejet amit a napokban kaphatott, persze nem apámtól. Őszinte leszek voltam már hűtlen egyszer az életemben de valahogy ezt édesanyámból nem néztem volna ki, mélyen érintett a dolog pedig tudom hogy apám egy szar alak. Haragszok is rá amiért görcsösen együtt maradtak mindig, pedig ez mérgező volt ránk nézve is. Mit tennétek? Számon kérjem anyámat vagy éljek tovább mintha semmiről sem tudnék? Apámnak semmiképp sem mondom el. A testvéremmel nem tudom megbeszéljem-e, ő nálam is idősebb.tegnapelőtt 21:04
11/14 anonim válasza:
Hallgass! Szerinted apad nem tudja?
13/14 anonim válasza:
A rózsa mellett volt bármilyen üzenet, név, vagy akármi, ami arra utal ,hogy szerető van a képben? Ha tudnád, mi hányszor adtunk egymásnak nő létünkre apróságokat. Igen, még virágot is. A helyedben én azt tenném, ha nem annyira titkos helyen van, hogy megint elkezdenék ott kotorászni, és megkérdezném anyámat, hogy ez a rózsa kitől van. Ha elkezd zavartan viselkedni, akkor talán jogos a megérzésed, de ha egyből rávágja, hogy kitől kapta, akkor ne kombinálj tovább.
14/14 A kérdező kommentje:
Apám fix nem tudja, hisz ő egy olyan jellem aki a semmibe is beleköt nemhogy ebbe. Egyébként ha igaz is a dolog megérdemli, csak kicsit illúzió romboló mert mindig is előadta anyám hogy bármilyen szar is a kapcsolat kitartanak egymás mellett.
Biztos nem a barátnőjétől kapta mert akkor nem rejtene el egy friss virágot a fiók mélyére, és nem is volt erre példa sosem hogy rózsafejjel állítana haza. Nekem úgy jön le hogy kapta de mégsem akarta kidobni ezért így tette el.
Egyébként a kérdésem óta úgy döntöttem hogy jobb ha inkább nem tudok semmi többet az esetről jelenleg. Ha esetleg olyan beszélgetésbe bonyolódunk valamikor majd maximum akkor rákérdezek
tegnap 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!