Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Gyávaság, ha valaki megbocsájt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyávaság, ha valaki megbocsájtja a megcsalást? Főleg hogy utána folyton hozzávágja?

Figyelt kérdés
Itt pl olyan a szitu, hogy A nő azonnal visszafogadta. Mégis hiába a nagylelkű megbocsátás, folyton veszekednek, és mindig hozzávágja a megcsalást. Ezen a ponton már a nőt tartom gáznak, sőt nem tudom megmagyarázni, de gyávaságnak tartom valamiért, hogy ő így belement a folytatásba. Nem tudom megmagyarázni ismerőseimnek ezt hogyan értem, szerintetek érthető? Ti mit gondoltok az ilyen helyzetről?
tegnap 19:07
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Gyávaság is, de lehet nevezni önkínzásnak is és persze meg akarja bosszulni, hogy őt megcsalta.
tegnap 19:41
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem gondolnám gyávaságnak. Minden ember más és más. Mindenki más közegből érkezett, más tapasztalatokkal. Emiatt vagyunk egyediek és sosem tudhatjuk miért bocsájtott meg hiszen ez általában a párok közt marad.

A probléma, hogy az eljátszott bizalmat nagyon nehéz vagy szinte képtelenség visszaépíteni. Eleinte gondolhatják azt, hogy ez menni fog és jobban fogják csinálni viszont ez gyakorlatban iszonyat munka.

Mindkettejüknek akarni kell, hogy a kapcsolat működjön és tenni is kell érte kőkeményen. Előfordulhat, hogy a hölgy nem azt kapta amit várt vagy amiben megegyeztek hiszen egy félrelépés mindig két emberes, tehát valami miatt kacsingat kifelé az egyik fél.

tegnap 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!