Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Akinek szeretője van, miket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek szeretője van, miket tudtok megvalósítani titokban?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy azon kívül, hogy valamelyikőtökhöz vagy búvóhelyre szerveztek egy gyors találkát, van más is, amit még valahogy ki tudtatok hozni, akár egy közös utazást is titokban?
ma 11:29
 1/9 anonim ***** válasza:
59%
Utazás? Dugunk egyet és megyünk útunkra.
ma 11:43
 2/9 anonim ***** válasza:
69%
1. Akkor neked SZEXPARTNERED van, nem szeretőd. A fogalmakkal sem vagy tisztában!
ma 11:56
 3/9 anonim ***** válasza:
31%
Évi 15-20 alkalommal van olyan konferencia, külső meló, ami akár 3-5 napig eltart. Oda velem jön.
ma 11:59
 4/9 anonim ***** válasza:
35%
Szerető, szexpartner nem mindegy? Mind a kettot dugni kell, csak a szeretobe ontod a penzt a szexkapcsolatba meg nem. Nem mindegy? Szerető, szexkapcsolat egy es ugyanaz.
ma 12:00
 5/9 anonim ***** válasza:
79%

4. Nagyon nem!

A szexpartner teljes/majdnem teljes egészében a testiségről szól.

A szerető, érzelmi ÉS szexuális partner is.

Az a gond, hogy sokan nem tudják ezt, és e miatt vannak csúnya szakítások, és bosszúálló szeretők.

ma 12:06
 6/9 anonim ***** válasza:
41%

Séta, beszélgetés, közös ebéd.

Meg napi lelkizés.

Ha időnk engedi akkor megyünk szobára.

ma 12:11
 7/9 anonim ***** válasza:
55%
Nálunk öt évig tartott, nem csak szexre jártunk össze. Kb mindent csináltunk együtt is.
ma 13:01
 8/9 anonim ***** válasza:
34%

Nekem nem kéne semmi oyantol aki csak szeretőm. Volt egy gyöker pasim mellett egy masik vigaszra meg lelkiszemetesre allandoan nála landoltam mikor a barátommal összevesztem de baromira nem igényeltem vele kirandulásokat utazásokat mivel a páromba voltam belezugva es vele igényeltem.

Érzelmileg én soha nem kötődöm olyanokhoz akik csak d.gnak x nő mellett engem is, es erre vagyok tartva.

ma 13:04
 9/9 A kérdező kommentje:

8

Inkább a szerető az, akibe bele vannak zúgva az emberek, és nem fordítva. Én nem d.nék valakivel csak azért, hogy hallgasson meg.

ma 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!