Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a barátnőmnek hogy lefeküdtem egy helyes kis 18 évessel, vagy hülyeség elmondani neki és tartsam titokban?
Figyelt kérdés
Nem tehetek róla, nagyon jó feneke volt és nagyon helyes volt a kissrácma 13:16
1/7 anonim válasza:
Ma már minden pasi két kapura játszik ? Hihetetlen.
2/7 benhur1959 válasza:
nem mindeggyik,valamelyik nőt se kap,homosexuális hajlamai meg nincsenek
3/7 anonim válasza:
Itt az a legnagyobb baj, hogy nem heteró vagy.
4/7 A kérdező kommentje:
3-as azzal semmi baj nincs ha valaki nem heteró, inkább azzal van a baj ha valaki homofób
ma 15:43
5/7 benhur1959 válasza:
4 nem érdekel senkit hogy homi vagy,de akkor minek vagy együtt nőkkel?
6/7 A kérdező kommentje:
5-ös nem vagyok meleg, én biszexuális vagyok, srácokból csak a femboy-ok jönnek be, a csajokhoz meg jobban vonzódom mert sokkal többféle csaj jön be mint srác
ma 16:00
7/7 anonim válasza:
Te hány éves vagy és mióta tart a kapcsolat a barátnőddel?
Mit tud ő a hajlamaidról? Hogy viszonyul ehhez? Volt már máskor is ilyen kapcsolatod, a barátnő előtt? Azokról tud?
Tisztább lenne elmondani, amennyiben képes elfogadni, hogy ez neked gyengeséged úgymond és ezzel együtt szeret.
Elképzelhető azonban, hogy nem tudja rugalmasan kezelni és nagyon megbántod, ha elmondod. Ez esetben lehet jobb, ha titok marad, nem érdemli meg a bántást. Itt el kell gondolkodnod, hogy tudod e bántás nélkül szeretni őt vagy idővel másik, hozzád jobban passzoló társat kell keresned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!