Az utóbbi időben nem vagyok túl jól mentálisan. Hogy mondjam el bárkinek is?
Elég nehéz időkön mentem és megyek át, ami nagyon megvisel. Sokszor felkelni sincs kedvem, nem eszek egész nap, rengeteget szomorkodok és már semmi sem okoz úgy igazán örömet. A szorongás már a mindennapjaim részévé vált, mindenre nagyon rástresszelek, "nem tudok élni". Nem tudom kinek mondhatnám el, mivel a közvetlen környezetemben szint senki nem hisz abban, hogy igenis léteznek mentális betegségek, a pszichológusról pedig hallani sem akarnak.
Szeretnék elmenni pszichológushoz is, mert úgy érzem ez már nem egy tartható állapot, hatással van a mindennapjaimra, nem tudok az egyetemre sem koncentrálni és a munkámon is meglátszik ez. Jól esne ha valakinek elmondhatnám ezeket ítélkezésmentesen, és az illető támogatna is, nem pedig továbbadna rólam infókat. Hogy lehet egyáltalán ezt elmondani egy olyan helyzetben, ahol nem is hisznek ezeknek a dolgoknak a létezésében?
Gondoltam valakire akinek elmondhatnám, de rettegek attól hogy továbbmondja valakinek (eddig nem volt rá sosem példa hogy ő ilyent tett volna) és aztán mindenki letámad a saját elméleteivel hogy szedjem össze magam, mert csak önmagamat sajnáltatom.
23L
Én is hasonló problémával nézek szembe, nekem valószínűleg borderline személyiség zavarom van, ezért nekem is szükségem lenne pszichológusra mielőtt teljesen felemészt ez az egész és visszafordíthatatlan döntést nem teszek, de sajnos ugyanabban a helyzetben vagyok ezen a téren mint te Kérdező, remélem hogy mihamarabb találsz megoldást a problémádra, ha esetleg találsz megoldást akkor azt én is szívesen meghallgatnám.
19/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!