Kineziologussal kapcsolatban tapasztalat?
Sziasztok!
Olyan 1,5 éve járok pszichológushoz szorongás és szociális fóbia miatt meg gyerekkori traumák kapcsán. Ezt nyilván nem is akarom abbahagyni, illetve rengeteget segített érzem magamon a változást ezeken a területeken.
Azonban kialakult egy korábbi szerelmi csalódás miatt bennem egy nagyfokú bizalmatlanság a férfiak fele, ez négy éve volt azóta nem is nagyon randizom és kapcsolatom se volt.
Bár már nem gondolok aktívan arra a férfira, azt érzem teljesen megrekedtem miatta a kapcsolatok kialakításában, nem tudok szerelmet érezni, és félek a csalódástól így elkerulok.
Természetesen erről is volt/van szó a pszichológusnál azonban nem érzem hogy ki tudnék lépni ebből a traumatikus élményből.
Emiatt arra gondoltam hogy kiegészítő kezelésként eljárok kineziológushoz, találtam is ha jó szakembert. Nagyon boszorkányság szagú volt korábban nekem is ez az irány, de olyan barátom ajánlotta akinek szinten több évi pszichológus után mégis a kineziologus adta meg a végső lökést a traumák feloldásában, így érdekelne a ti véleményetek is illetve tapsztlatok.
Szerelmi csalódás? Segítek, ingyen, hogy ne kineziizére költs.
NINCS szerelem! Fellángolás, szexuális beindulás, szeretet van. De ezek elmúlnak!!! SOHA ne szerelemből kezdj pasival, és ha vége, úgy fogd fel, mint amikor kiürül a kedvenc parfümöd, és már nem kapni. Szomorkodj, majd keress mást!
A gyerekkorodnak meg már vége, mindegy mi volt.
Gondolod ha ennyi volna, hogy lépjen túl az ember akkor az elmúlt négy években nem ezt választottam volna? Meg a keress mást? Csak mondjuk a lelki folyamatok és az emberi tapasztalás és érzelmek ennél sokkal komplexebbek, mint hogy ennyivel le lehessen tudni.
Több éve “szomorkodni” (the fuck) mondjuk lehet nem normális reakció nem? Nyilván ha tudtam volna már megoldottam volna önerőből.
A gyerekkorhoz kapcsolódóan az egy baromi érzékeny időszak az ember életében és a fejlődése tekintetében, több évnyi bántalmazást pedig nem lehet “mindegy mi volt”-tal letudni de mindegy. :D Örülök, hogy te ilyen egyszerűen éled az életed és ennyire van igenyed, nekem nem.
2.-ra. Értem. És akkor most elszórsz éveket, évtizedeket, meg akár milliós pénzeket arra, hogy vadidegen embereknek sírj, akik okosságokat mondanak, miközben magasról letojnak? Aztán ott állsz 50 évesen, és elment az élet.
Nem vicc! PAP. Beszélj egy pappal, ingyen van.
Mindenki abban hisz amiben akar, ebbe nem megyek bele tovább, ha nem tudsz a kérdéshez kapcsolódóan válaszolni akkor részemről ezt lezártam. :)
Nekem a beszélő kígyós vízen járó csávó van hívő ember aligha tud segíteni, pláne mert életében nem volt kapcsolata max kiskorú fiúkkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!