Debrecenben van valakinek tapasztalata kineziológussal?
Figyelt kérdés
Elég sok lelki problémám van, gyógyszert szedni nem akarok. Pszichológushoz járok,valamivel jobb a helyzet, de nem sokkal. Szerintetek használna a kineziológiai kezelés, és mennyi idő alatt?2012. nov. 30. 15:16
1/2 AB.ka válasza:
Ugyan nem debreceni vagyok, de...
Szerintem próbáld ki nyugodtan. Nekem tetszett. 1 ismerősöm tini lánya pár alkalommal ment, és rengeteg változást elértek. Olyanoknak is hatott, akik egyáltalán nem hittek benne! Úgyhogy egy próbát megér, hm? Nincs veszíteni valód. Sok sikert!
2/2 Gyönyörűséges válasza:
Szia, egy megbízható ismerősöm ajánlott egy nagyon jó kineziológust, tervezem, hogy megyek, megvan a száma, ha érdekel elküldöm priviben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!