Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el a zongora...

Hogy mondjam el a zongora tanáromnak hogy nem szeretnék többet járni arra a foglalkozásra?

Figyelt kérdés
4 éve tanulok zongorát és kezdetektől imádtam. Mindenem volt a zongora, a rossz napokon megmentette a napjaim. És ha nyomott valami, zongoráztam egyet és máris minden okes volt, egészen idén szeptemberig. Megváltozott valami, de nem tudom mi. Sok lelki problémám volt akkor, és már előtte is tavaly év vége fele. Egyre macerásabb volt a kedvem bemenni, sose akartam menni, mindig örültem ha nem volt, mert elmaradt. Azóta nem is nagyon gyakorlok és emiatt mégjobban elmegy a kedvem az egésztől. Ma megyek zongorára. Nagyon kéne a segítség, mert nem akarom magamra erőltetni mert túl nagy lenne a nyomás rajtam, de a tanárt sem akarom megsérteni, mert amugy őt meg szeretem mint ember.
nov. 4. 15:14
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanazt amit ide leírtál
nov. 4. 15:17
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez egészséges krízis. Át fogsz lendülni.

Folytasd szépen tovább.

Ellenkező esetben nagyon meg fogod bánni.

nov. 4. 20:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!