Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Fel lehet venni ezt az órát?

Fel lehet venni ezt az órát?

Figyelt kérdés
Most nézegettem még a szabadon választható órákat, és találtam egy 6 kredites tárgyat, viszont ahogy néztem csak levelezősök vették fel. Ez az óra 4 alkalommal van tömbösítve péntek délután, nekem meg délelőtt amúgy is vannak óráim, szóval be tudnék menni arra a pár alkalomra. A neptun sem tiltja a felvételt, de nem merem felvenni, mivel én nappis vagyok. Volt már aki nappalisként járt szabválra levelezősökkel? Vagy csak azt lehet ott is felvenni, amit nappalisok vesznek fel?

ma 05:08
 1/8 anonim ***** válasza:
37%
Szabad, de ha kevés hely van rajta, akkor azt ne foglald el a levelezősök elől, légyszi.
ma 07:22
 2/8 anonim ***** válasza:
70%
Elvileg amit látsz és engedi a rendszer felvenni azt fel tudod venni
ma 08:49
 3/8 anonim ***** válasza:
51%
Gondold meg, hogy érdemes-e egy 6 kredites tárgyat felvenni, mert lehet, hogy nagyon nehéz lesz elvégezni.
ma 13:02
 4/8 anonim ***** válasza:
53%

Attól, hogy valamit nem tilt a neptun, még nem biztos, hogy menni fog, nálunk az ilyeneket utólag törli a to.

Levelezős órát nem vehet fel nappalis.

ma 14:29
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi, ha valaki ELTE-s, akkor szívesen megmondom mi a tárgy, mert ha lehet, akkor felvenném.
ma 14:40
 6/8 anonim ***** válasza:
69%
én eltés vagyok, úgyhogy ne vedd fel, felesleges, törölni fogják.
ma 14:41
 7/8 anonim ***** válasza:
le van írva hogy csak levelezősöknek?
ma 18:07
 8/8 anonim ***** válasza:
7, eleve más kódja van.
ma 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!