Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el a szüleimnek?

Hogy mondjam el a szüleimnek?

Figyelt kérdés
Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy ne feltűnő, drága autót használjanak? 25 éves lány vagyok, visszahúzódó stb. És ha kocsival megyek valahová, nagyon kellemetlen tud lenni, mikor feltűnő az autó. Nem is az én stílusom ez a magamutogatás.

nov. 2. 08:30
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
90%

Sehogy.

Válj le, legyen saját életed, saját fontossági sorrended. Saját autód.

Soha senkinek nem mondhatod meg mit csináljon. Ez nem így működik.

nov. 2. 08:40
 2/34 anonim ***** válasza:
97%

Nem értem.

Neked nem kötelező a szüleid BMW-jével menned sehová. Se beleülnöd, se vezetned.

Mehetsz busszal is, vagy akár gyalog.

Probléma megoldva.

nov. 2. 08:40
 3/34 anonim ***** válasza:
92%
Járjál Trabanttal vagy 120-as Škodával
nov. 2. 08:44
 4/34 A kérdező kommentje:

1-es, hogy érted, hogy legyen saját életem? Van, csak a szüleimmel élek. Miről váljak le?

2-es, kistelepülésen kocsi nélkül nem lehet...

nov. 2. 08:46
 5/34 A kérdező kommentje:
Jah, saját autó... céges autó, szóval nem én döntöm el, hogy milyen legyen.
nov. 2. 08:47
 6/34 anonim ***** válasza:
97%
Igazad van, a válaszod után, sehogy sem értem inkább, hogy válj le. Meg is halnál.
nov. 2. 08:48
 7/34 A kérdező kommentje:
Nem olyan egyszerű a helyzet. Vagy, hogy érted? Menjek el otthonról és dolgozzak minimálbérért? (Nem sértésből írom, sajnálom, hogy sokaknak kell)
nov. 2. 08:50
 8/34 anonim ***** válasza:
98%
Mondjuk várható volt, hogy a képességeid minimálbért érnek a munkaerőpiacon
nov. 2. 08:52
 9/34 anonim ***** válasza:
97%

4# a szülőkről kellene leválni, és saját életet kezdeni, tőlük függetlenül, lehetőség szerint máshol, erre utalt az egyes. Elég szomorú, hogy ez nem jött át.

A kettes alternatív megoldásokat ajánlott közlekedés szempontjából. És, de lehet létezni autó nélkül, csak te nem tudsz. Az hogy te kocsi nélkül nem tudsz létezni, a te privát problémád. Vegyél sajátot.

nov. 2. 08:53
 10/34 A kérdező kommentje:
Sima érettségim van. Tőmondatokban leírom: mindig is csendes, félénk, visszahúzódó lány voltam. Suliban piszkáltak, bántottak ezért önbizalmam sincs. Szóval ezért fura ezek az autók.
nov. 2. 08:56
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!