Hogy mondjam el a szüleimnek?
Figyelt kérdés
Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy ne feltűnő, drága autót használjanak? 25 éves lány vagyok, visszahúzódó stb. És ha kocsival megyek valahová, nagyon kellemetlen tud lenni, mikor feltűnő az autó. Nem is az én stílusom ez a magamutogatás.nov. 2. 08:30
31/34 anonim válasza:
Azért nem olyan nagy cucc venni pl 1 millióért egy kocsit....
32/34 anonim válasza:
De kérdező, akkor nem kell használni anyádék kocsiját, ha ennyire zavar. Menj bringával, én is azzal járok, többek között, mert nem vezethetek autót.
33/34 anonim válasza:
Sima ügy.
Ha dolgozol, akkor kapsz pénzt is. Akkor pedig költözz el, és járj a saját autóddal/bicikliddel/rollereddel/lábaddal.
34/34 anonim válasza:
Nekem is erettsegim van, meg ket olyan szakmam, amiben sajnos nem tudtam elhelyezkedni, igy alakult. Viszont evek ota dolgoztam, 25 evesen hazat vettem, ahova aztan a parommal bekoltoztem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!