Hogy mondjam el a szüleimnek?
Figyelt kérdés
Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy ne feltűnő, drága autót használjanak? 25 éves lány vagyok, visszahúzódó stb. És ha kocsival megyek valahová, nagyon kellemetlen tud lenni, mikor feltűnő az autó. Nem is az én stílusom ez a magamutogatás.nov. 2. 08:30
21/34 anonim válasza:
Segítek, senki le sem sz_rja, hogy a pattanásos segged milyen kocsiban ül:D
Te nem visszahúzódó vagy, hanem komplexusos. Ezért gondolod, hogy mindenki téged bámul.
22/34 anonim válasza:
"Anyu, Apu! Kérlek a jövőben engem kizárólag szánkóval vigyetek ide-oda. Jó idő esetén pedig kerékpár utánfutóval."
23/34 anonim válasza:
Azért inkább tennéd össze a két kezedet, amiért felnőtt nő létedre eltartanak anyádék.
Ha az én lányom lennél, már nem héderelnél otthon "érettségivel". Hogyne, lehet szépen önállósodni.
Írom ezt úgy, hogy rhadt introvertált vagyok, és munkahelyen is jó, ha összesen félórát beszélek a kollégákkal egy nap - az sem szeméyles infó.
24/34 anonim válasza:
20-as, szánalmas vagy. Az, hogy TE teli vagy előítéletekkel, egy dolog, nem mindenki ilyen egybites, mellesleg egy érettséginél többre nem képes megmondóember ;)
25/34 anonim válasza:
20/25 Ez a hozzászólás nem igazán jellemző egy visszafogott lányra. Troll vagy kamu.
26/34 anonim válasza:
25 évesen már rég külön éltem és magam vállalkoztam.. lány vagyok én is. Szedd össze magad.
27/34 A kérdező kommentje:
A komplexusos dolognak utánanézek.
Hihetetlen mennyien nem értik. Nem tartanak el...dolgozok.
nov. 2. 10:59
28/34 A kérdező kommentje:
Nem az én véleményem ez a BMW-ről, csak sokaktól halottam. Ne mondjátok, hogy ti még nem hallotátok a köcsög bmw-st vagy az, hogy bmw-ben nincs index. Mondom nem az én véleményem, hanem a társadalomé.
nov. 2. 11:09
29/34 A kérdező kommentje:
Jah...mi a baj azzal, hogy érretségim van?
nov. 2. 11:25
30/34 A kérdező kommentje:
*Érettségi
nov. 2. 11:26
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!