Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el a szüleimnek?

Hogy mondjam el a szüleimnek?

Figyelt kérdés
Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy ne feltűnő, drága autót használjanak? 25 éves lány vagyok, visszahúzódó stb. És ha kocsival megyek valahová, nagyon kellemetlen tud lenni, mikor feltűnő az autó. Nem is az én stílusom ez a magamutogatás.

nov. 2. 08:30
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
98%

Lol. Kislány te nagyon fordítva ülsz a lovon!

Kicsit provokatív kamu szagú ez az egész, de azért válaszolok.

1. Semmi közöd hozzá. A szüleid járhatnak Ferrarival vagy akár gyalog is.

2. 25 évesen a szüleid nyakán élősködsz, ideje lenne végre kicsit önállósodni.

3. Mi bajod a minimálbérrel? Abból tuti nem telik majd jó autóra, így ez pont neked való.

4. Nem kell a szüleiddel autózni. Mehetsz gyalog vagy biciklivel/rollerrel.

nov. 2. 08:59
 12/34 anonim ***** válasza:
97%
És azt gondolod, hogy lesz önbizalmad attól, hogy ha a szüleid nem BMW-vel járnak? Jobban ki tudod nyitni a szád? Hol az összefüggés?
nov. 2. 09:00
 13/34 A kérdező kommentje:
9-es. Értem, lehet ez lenne a normális is. De a vállalkozás otthon van, ez miatt meg miattam sem menne az amit leírtál
nov. 2. 09:01
 14/34 anonim ***** válasza:
97%

"A szüleim nyakán élek még 25 évesen, és arra kényszerítenek, hogy az ő BMW-jükkel járjak. Brühhühü"

Ha kistelepülésen élsz, már régóta tudja mindenki, hogy nálatok milyen kocsi van. Egyszer megnézik - ahogyan a szép autókat szokták -, és lépnek tovább.

Nőjj fel; dolgozz magadon és az önbizalomhiányodon.

nov. 2. 09:02
 15/34 anonim ***** válasza:
97%
A te zárkózott stílusod miatt nem kell a szüleidnek lemondania arról, amit ők választanak. Neked ciki beszállni a csilivili kocsiba, akkor ne szállj be. Menj biciklivel, rollerrel, vetess egy robogót, ha annyi pénzetek van vagy. Ne szabd meg, hogy mások is olyan traumák miatt szenvedjenek, mint te.
nov. 2. 09:03
 16/34 A kérdező kommentje:

11-es: nem élősködők a szüleimen. Egyrészt segítek, dolgozók. Másrészt nem is költők többet mint ők, sőt.

12-es: nem lesz attól önbizalmam, attól sem nyitom ki a szám. Csak zavar mikor megnéznek. Illetve tudjátok mi az emberek véleménye a BMW-ről...

nov. 2. 09:06
 17/34 anonim ***** válasza:
96%
Amúgy komolyan gondoltad, hogy majd megkéred a szüleidet, hogy ne olyan autóval járjanak, amilyen most van nekik és ők erre válaszul eladják azt és olyat vesznek, amilyet te javasolsz? Jó a képzelőerőm, de valahogy ezt a kimenetelt nem tudom elképzelni.
nov. 2. 09:08
 18/34 anonim ***** válasza:
88%

"Illetve tudjátok mi az emberek véleménye a BMW-ről..."

Mi? A szomszédom most vett egyet és a fiam is azzal jár. Mindketten megdolgoztak az áráért. És most kíváncsi lennék, hogy az embereknek mi a véleménye a szomszédom és a fiam kocsijáról? Csak azért, mert BMW.

Érdekelni nem érdekel, de kíváncsivá tettél.

nov. 2. 09:12
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

Kognitív viselkedésterápia, amit javaslok. Ezek a gondolati torzítások az egész életedet meg fogják keseríteni.

Valóban vannak olyan emberek, akiknek a BMW egyfajta státuszszimbólum is, megmutatják, hogy megtehetik és az irigy emberek ugranak rá egyedül. De akkor sem a BMW-re, hanem az életvitelre.

Az ilyen emberek, akiknek nincs, akkor is ugranak, ha "csak" Nissan Micrája van az embernek.

A normális emberek ezzel nem foglalkoznak. Ha a te/ti környezetetekben ilyeneket gondolnak, akkor sem a BMW-vel van a baj, hanem a környezettel.

Azt gondolom egyébként, hogy őszi szünetes troll vagy, de ha mégsem, óriási gond van a fejedben.

nov. 2. 09:14
 20/34 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi amit írtál, utánanézek. Sajnos nem kamu, én is tudom, hogy van baj, írtam is, hogy a sulis dolgok miatt...
nov. 2. 09:17
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!