Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem figyelnek rám a...

Miért nem figyelnek rám a szüleim?

Figyelt kérdés

Nem tudom nagyjából mikor kezdödőtt ez az egész dolog,de észre vettem hogy a szüleim nem figyelnek rám.

Vagy dolgoznak, vagy ha otthon is vannak mással foglalkoznak.

És többször is volt olyan hogyha beszéltem valamit felhangositották a tv, vagy kimentek a szobából...

Nem tudom miért alakult ez ki...

Olyan is volt hogy beszéltem és ha félbe hagytam, nem történt semmi, mintha nem is mondtam volna semmit sem...

Próbáltam beszélni velük.... De... Nem tapasztaltam változásokat....

Megkérdeztem tőlük hogy egy tv fontosabb mint én? És erre nem mondtak semmit sem...

Régebben amikor gyerek voltam, nem ilyen volt még.

Nem tudtam kivel erről beszélni,ezért gondoltam leirom ide.

Köszönöm a válaszokat.

#gyerek #család #szülő #gyerek-szülö kapcsolat
tegnap 21:55
 1/7 anonim válasza:
0%
xd
tegnap 22:05
 2/7 anonim válasza:
40%

Nagyon sajnálom, hogy így érzed magad. Teljesen érthető, hogy rosszul esik, ha úgy érzed, hogy a saját szüleid nem figyelnek rád. Az, hogy leírtad ezt, már önmagában egy nagy lépés, és mutatja, hogy fontos neked, hogy megértsd ezt a helyzetet.Nagyon szívesen beszélgetek veled erről, ha szeretnéd. Ne érezd magad egyedül!

18/f

tegnap 22:20
 3/7 anonim ***** válasza:
84%

Mennyi idős vagy? Mennyi idős korod óta viselkednek veled így? Külön külön is csinálják vagy, ha csak együtt vannak?

Van esetleg más család tagod, akivel tudsz erről beszélni?

Kérdező ez egyáltalán nem normális, amit a szüleid csinálnak. Itt sajnos vmi van a háttérben, de biztos, hogy nem a te hibád! Ne okold magad!

tegnap 22:21
 4/7 anonim ***** válasza:
57%
Ha középső gyerek lennél, már rég megszoktad volna.
tegnap 23:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden ember jó, kérdező. Még ha a te szüleid is az illetők. Felneveltek, megunták, letudva. Már nincs veled dolguk. Ideje elköltözni. Saját kapcsolatokat teremteni. Olyat, aki nem a szülő, és nem a gyakoris láthatatlan idegenek.
tegnap 23:46
 6/7 anonim ***** válasza:
8%
Káromkodj egyet, arra csak felfigyelnek.
tegnap 23:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Azért jo lenne tudni a korodat, nemedet, hol helyezkedsz el a tanulás/munka szempontbol, alapvetöen szükséges-e neked szüleiddel valo beszélgetés, szüleidnek szükséges-e, milyen témákban jön ki ez a jelenség, te figyelsz-e a szüleidre amikor ök mondanak neked valamit, stb.
ma 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!