A szüleim gonoszak, nem figyelnek rám, lassan tönkre megyek, mit tegyek?
A szüleim teljesen kikészítenek. Apám minden percben szitkozódik és átkozódik,hogy minek születtem meg,meg agyon kéne ütni,meg hogy tahó vagyok,minek eszek otthon,stb.. anyám meg.. hogy retkes r*banc,meg ilyeneket mondd nekem. Van egy függöny(sötét) az ajtaján,amin nem megy be a fény,és a nappaliban van egy kis lámpa,és ha az ég,akkor rám szól hogy kapcsoljam le,nem engednek 11-ig pihenni,pedig vérszegény vagyok,és vashiányos,szóval eleve többet alszok,ezt a doki is megmondta. Már tényleg félve eszek apám előtt,mert rám szól,ma is ettem a dinnyét,és mondja hogy: Nem kéne annyit enni,egész nap csak zabálsz. Tesóm nincs, egész nap unatkozok,mert nagyon meleg van,és ilyenkor nem sok helyre akarok menni,pedig hívnak. Pár hónapja van fogszabályzóm,és mennem kell állíttatni,és nem akar buszra pénzt adni,mert ő nem visz el,és anyám se ad,mert állítólag nincsen nála. -.-" A nagyszüleim nem élnek,kérni sem tudok,és a számat már szétszúrja teljesen. :( Nem akarok itt lakni. És ez nem a tipikus utálok mindenkit időszak.
15L
Jajj szegény :( nagyon sajnállak!
Tudom hogy mondani könnyebb,de ne utáld meg a világot!Igazán normálisan leírtad a dolgokat,szóval remélem nem vagy emós ;) Találj valamit,aminek örülhetsz,vagy valakit,akiért érdemes élni...beszélgess a barátaiddal,ha vannak,ha nincsenek,szerezzél :) sajnos többet segíteni nem tudok,de ha valami van,akk írjál :)
Nem tudom,mindenbe belekötnek. Ha pár száz forintot kérek,már attól kivannak,pedig másra szórják a pénzt,de nekem nem tudnak adni.
Nem tudok senkihez se költözni,ha tudnék már nem itt lennék.
Nem hiszem hogy isznak,soha nem éreztem még rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!