Anyukám nem lazacot sütött születésnapomra ahogy ígérte, jogosan haragszom?
Figyelt kérdés
Ma volt a születésnapom és anyukám kérdezte mit szeretnék ebédre (különleges vacsi), majd válaszoltam, hogy lazacot krumplipürével. Kedvenc ételem. Mondta rendben van. Végül a családi ebédnél szembesülök vele, hogy lazac helyett valami szaftos pörkölt került elém és a lazacnak semmi nyoma. Mikor rákérdeztem azt mondta, hogy idő közben elfelejtette és úgy érzi nem nagy dolog. Itt sírva fakadtam és mondtam neki, "a lányod születésnapja akkor nem számít nagy dolognak, mégis fáradozol különleges ebéddel de amit én kértem azt scsak úgy elfelejed???" És ekkor felálltam majd elrohantam otthonról. Több órán át jártam a várost, míg a család több tagja nem kezdett el hívogatni és üzenetet küldeni, hogy hol vagyok mert aggódnak, ilyet nem csináltam soha. Haza mentem és akkor fogadott a lazacos ételem, anya mondta, hogy melepetést akart és a pörkölt csak a nagyi miatt volt, hogy ő is egyen olyat amit szeret. OKé de nem szeretem ha átvernek és ingerülten felmentem a szobámba. Azóta áll a báll. Jogosan vagyok mérges a történtekre?tegnap 21:44
2/36 A kérdező kommentje:
1.neEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM :(....Neeeeeeeeeeeem
tegnap 21:47
3/36 anonim válasza:
Nyugi, amíg a málnát nem teszik rá az uborkára, addig nem lehet baj.
4/36 anonim válasza:
Inkább hisztis mint elkényeztetett
Hány éves vagy?
10?
5/36 anonim válasza:
Ne tarts minket feszültségben! A legfontosabb részlet kimaradt! A torta málnás volt? Illetve ezúttal rajtamaradt-e a citrom a lazacon, vagy apád most is limonádét csinált belőle? Nem fogok tudni aludni, amíg ezek nem derülnek ki.
6/36 anonim válasza:
Szerintem jobb, mint a málnás volt, csak túl hideg van ahhoz, hogy órákon át járd a várost.
Meg ezek szerint Ti elég korán vacsoráztok.
7/36 anonim válasza:
Örülj neki hogy kaptál enni.
Ne reklamálj edd meg azt amit eléd tesznek.
Nem volt lazac nagysága duzzog.
Vágnálak nyakon anyád helyében akkor lene okod hisztizni.
8/36 anonim válasza:
Amúgy múltkor nem az anyja szopogatta le a citromot a halról? Már nem tudom követni a családi szálat.
9/36 anonim válasza:
Szerintem egy gyökér vagy.
Jogod ahhoz van otthon hogy megköszönd hogy egyáltalán kapsz enni.
10/36 anonim válasza:
4-es. Miről beszélsz? Most volt a szülinapja, most már 11 éves! 😂😂
Egy elkényeztetett hülye picsa vagy. Ezek után az anyád helyében két nyakleveset adtam volna neked, nem meg lazacot. Már ha ez igaz történet és nem vmi unatkozó hülye gyerek vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!