Anyukám nem lazacot sütött születésnapomra ahogy ígérte, jogosan haragszom?

Szerintem egyáltalán nem jogos a haragod, és tök gáz az egész szituáció. Én nem viselkedtem volna így, hanem csak megkérdeztem volna, hogy oooh anya, elfelejtetted a lazacot? :( es akkor egyszercsak megjelent volna a meglepetesed.
Az pedig, h más étel is készült a nagyid miatt, nagyon kedvea dolog. Gondolj bele kérlek, h mennyi időt szakított anyukad arra, h mindenkinek a kedvébe járjon. Te még valószínűleg nemtudod, de fárasztó a sütés, főzés, majd az utána való mosogatás, rendrakás... Én mindenképpen bocsánatot kérnék anyukámtól, megmondanám, h érzékeny vagyok vagy kamasz vagy kitudja mi bajod es hany eves vagy.... De azt gondolom, anyukad nem ezt érdemelte. Illetve tudnod kellene, h EMBEREK vagyunk, es igenis elfelejthetunk dolgokat. Es igen ertem, h szülinap meg minden, de tudnod kell az eletben lehet lesznek ennel rosszabb szulinapjaid is. Lehet elmentel a várost jarni, anyad meg otthon sírt meg megszakadt a szíve a lelkiismeretfurdalastól. Csak meglepetest akart, de túl hamar reagaltal.
Nemtudom hány eves vagy, de amugy a lazac nem olcsó mulatság alapból sem. Lehet ti jól éltek, de vannak helyek ahol már azt is értékelik, h finom meleg étel kerult az asztalra. Soha nemtudhatod meddig fog elni anyukád vagy a nagymamad. En a helyedben mindenkitől bocsánatot kernek. Nem jogos a haragod. Tudod milyen rosszul erzik magukat? :( kerlek gondolj bele. Haraggal neg ne fekudjetek le. Kitudja h masnap még latjatok e egymast?

Ha valódi a kérdés, akkor szégyeld magad, nőlj fel, kérj bocsánatot..
Elkényeztetett és hisztis vagy.
Ha kamu, akkor... te nagyon unatkozhatsz kérdező. 🤣

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!