Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám nem lazacot sütött...

Anyukám nem lazacot sütött születésnapomra ahogy ígérte, jogosan haragszom?

Figyelt kérdés
Ma volt a születésnapom és anyukám kérdezte mit szeretnék ebédre (különleges vacsi), majd válaszoltam, hogy lazacot krumplipürével. Kedvenc ételem. Mondta rendben van. Végül a családi ebédnél szembesülök vele, hogy lazac helyett valami szaftos pörkölt került elém és a lazacnak semmi nyoma. Mikor rákérdeztem azt mondta, hogy idő közben elfelejtette és úgy érzi nem nagy dolog. Itt sírva fakadtam és mondtam neki, "a lányod születésnapja akkor nem számít nagy dolognak, mégis fáradozol különleges ebéddel de amit én kértem azt scsak úgy elfelejed???" És ekkor felálltam majd elrohantam otthonról. Több órán át jártam a várost, míg a család több tagja nem kezdett el hívogatni és üzenetet küldeni, hogy hol vagyok mert aggódnak, ilyet nem csináltam soha. Haza mentem és akkor fogadott a lazacos ételem, anya mondta, hogy melepetést akart és a pörkölt csak a nagyi miatt volt, hogy ő is egyen olyat amit szeret. OKé de nem szeretem ha átvernek és ingerülten felmentem a szobámba. Azóta áll a báll. Jogosan vagyok mérges a történtekre?

tegnap 21:44
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
69%
Jelentettem ezt a csodás kérdést.
tegnap 22:13
 22/38 anonim ***** válasza:
67%

Hol érdekelne hogy megbocsátasz vagy sem?

Eltakarodsz lakni ahová akarsz aztán csinálsz magadnak lazacot.

Egyszer követelőznél meg hisztiznél többet biztosan nem te elkényeztetett kis dinka.

tegnap 22:13
 23/38 anonim ***** válasza:
71%

Egyedül sétálgatsz a városban órákig és senki nem keres.

Nem mi vagyunk nyomorultak 😄

tegnap 22:14
 24/38 anonim ***** válasza:
83%

Azt ugye tudod, hogy a 16-os, csak bemásolta a chatGp válaszát?😂😂

Igen, biztos sírva rohangálnék az utcán mert nem kaptam LAZACOT! egy olyan országban, ahol a legtöbb embernek még ételre sem telik!

Normális vagy?? Húzd már ki a fejed a seggedből! Néz már körül hol élsz!

Irigy vagyok rád, hogy ez a legnagyobb bajod az életben...

25/38 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező, neked nincs életed, hogy itt gyártod a nyilvánvalóan kamu kérdéseket? Adjunk ötleteket, mivel játssz unatkozás helyett?
 26/38 anonim válasza:
74%
Anyud normális gyereket akart, te meg nem vagy az. Jogosan csalódott?
 27/38 anonim ***** válasza:
18%
#26 A jelen választ teljes mértékben én magam írtam, mesterséges intelligencia vagy bármilyen automatizált szövegalkotó eszköz segítsége nélkül. A megfogalmazás, a tartalom és a szerkezet is saját gondolataimat tükrözi, minden részletét önállóan dolgoztam ki. Az információk feldolgozását, az érvek rendszerezését és a végső szöveg kidolgozását kizárólag a saját tudásom és elemzőképességem alapján végeztem el.
tegnap 22:16
 28/38 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem egyáltalán nem jogos a haragod, és tök gáz az egész szituáció. Én nem viselkedtem volna így, hanem csak megkérdeztem volna, hogy oooh anya, elfelejtetted a lazacot? :( es akkor egyszercsak megjelent volna a meglepetesed.

Az pedig, h más étel is készült a nagyid miatt, nagyon kedvea dolog. Gondolj bele kérlek, h mennyi időt szakított anyukad arra, h mindenkinek a kedvébe járjon. Te még valószínűleg nemtudod, de fárasztó a sütés, főzés, majd az utána való mosogatás, rendrakás... Én mindenképpen bocsánatot kérnék anyukámtól, megmondanám, h érzékeny vagyok vagy kamasz vagy kitudja mi bajod es hany eves vagy.... De azt gondolom, anyukad nem ezt érdemelte. Illetve tudnod kellene, h EMBEREK vagyunk, es igenis elfelejthetunk dolgokat. Es igen ertem, h szülinap meg minden, de tudnod kell az eletben lehet lesznek ennel rosszabb szulinapjaid is. Lehet elmentel a várost jarni, anyad meg otthon sírt meg megszakadt a szíve a lelkiismeretfurdalastól. Csak meglepetest akart, de túl hamar reagaltal.

Nemtudom hány eves vagy, de amugy a lazac nem olcsó mulatság alapból sem. Lehet ti jól éltek, de vannak helyek ahol már azt is értékelik, h finom meleg étel kerult az asztalra. Soha nemtudhatod meddig fog elni anyukád vagy a nagymamad. En a helyedben mindenkitől bocsánatot kernek. Nem jogos a haragod. Tudod milyen rosszul erzik magukat? :( kerlek gondolj bele. Haraggal neg ne fekudjetek le. Kitudja h masnap még latjatok e egymast?

tegnap 22:16
 29/38 anonim ***** válasza:
43%
Bar a kommemtjeidet elnezve, majd az en valaszomon is kiakadsz
tegnap 22:18
 30/38 anonim ***** válasza:
52%
Na, ezt a felhasználót gyorsan kirakták, máris tiltva van a fiókja 😂
tegnap 22:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!