Anyukám nem lazacot sütött születésnapomra ahogy ígérte, jogosan haragszom?
Hol érdekelne hogy megbocsátasz vagy sem?
Eltakarodsz lakni ahová akarsz aztán csinálsz magadnak lazacot.
Egyszer követelőznél meg hisztiznél többet biztosan nem te elkényeztetett kis dinka.
Egyedül sétálgatsz a városban órákig és senki nem keres.
Nem mi vagyunk nyomorultak 😄
Azt ugye tudod, hogy a 16-os, csak bemásolta a chatGp válaszát?😂😂
Igen, biztos sírva rohangálnék az utcán mert nem kaptam LAZACOT! egy olyan országban, ahol a legtöbb embernek még ételre sem telik!
Normális vagy?? Húzd már ki a fejed a seggedből! Néz már körül hol élsz!
Irigy vagyok rád, hogy ez a legnagyobb bajod az életben...
Szerintem egyáltalán nem jogos a haragod, és tök gáz az egész szituáció. Én nem viselkedtem volna így, hanem csak megkérdeztem volna, hogy oooh anya, elfelejtetted a lazacot? :( es akkor egyszercsak megjelent volna a meglepetesed.
Az pedig, h más étel is készült a nagyid miatt, nagyon kedvea dolog. Gondolj bele kérlek, h mennyi időt szakított anyukad arra, h mindenkinek a kedvébe járjon. Te még valószínűleg nemtudod, de fárasztó a sütés, főzés, majd az utána való mosogatás, rendrakás... Én mindenképpen bocsánatot kérnék anyukámtól, megmondanám, h érzékeny vagyok vagy kamasz vagy kitudja mi bajod es hany eves vagy.... De azt gondolom, anyukad nem ezt érdemelte. Illetve tudnod kellene, h EMBEREK vagyunk, es igenis elfelejthetunk dolgokat. Es igen ertem, h szülinap meg minden, de tudnod kell az eletben lehet lesznek ennel rosszabb szulinapjaid is. Lehet elmentel a várost jarni, anyad meg otthon sírt meg megszakadt a szíve a lelkiismeretfurdalastól. Csak meglepetest akart, de túl hamar reagaltal.
Nemtudom hány eves vagy, de amugy a lazac nem olcsó mulatság alapból sem. Lehet ti jól éltek, de vannak helyek ahol már azt is értékelik, h finom meleg étel kerult az asztalra. Soha nemtudhatod meddig fog elni anyukád vagy a nagymamad. En a helyedben mindenkitől bocsánatot kernek. Nem jogos a haragod. Tudod milyen rosszul erzik magukat? :( kerlek gondolj bele. Haraggal neg ne fekudjetek le. Kitudja h masnap még latjatok e egymast?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!