Anyukám nem lazacot sütött születésnapomra ahogy
ígérte, jogosan haragszom?
Figyelt kérdés
Ma volt a születésnapom és anyukám kérdezte mit szeretnék ebédre (különleges vacsi), majd válaszoltam, hogy lazacot krumplipürével. Kedvenc ételem. Mondta rendben van. Végül a családi ebédnél szembesülök vele, hogy lazac helyett valami szaftos pörkölt került elém és a lazacnak semmi nyoma. Mikor rákérdeztem azt mondta, hogy idő közben elfelejtette és úgy érzi nem nagy dolog. Itt sírva fakadtam és mondtam neki, "a lányod születésnapja akkor nem számít nagy dolognak, mégis fáradozol különleges ebéddel de amit én kértem azt scsak úgy elfelejed???" És ekkor felálltam majd elrohantam otthonról. Több órán át jártam a várost, míg a család több tagja nem kezdett el hívogatni és üzenetet küldeni, hogy hol vagyok mert aggódnak, ilyet nem csináltam soha. Haza mentem és akkor fogadott a lazacos ételem, anya mondta, hogy melepetést akart és a pörkölt csak a nagyi miatt volt, hogy ő is egyen olyat amit szeret. OKé de nem szeretem ha átvernek és ingerülten felmentem a szobámba. Azóta áll a báll. Jogosan vagyok mérges a történtekre?
Itt meg a Tisza művek egyik szavazójától olvashatunk egy kis szösszenetet.🤣
febr. 9. 14:13
68/86 anonim válasza:
Ahhoz hülyének kell lenni, hogy valaki ne legyen képes elismerni, hogy sajnos ebben az országban rengetegen éheznek, nem kell itt Tiszásnak stb párttagnak lenni hogy aki nyitott szemmel jár az pontosan tudja, hogy iszonyatos nagy szegénység van az országban.
Sajnos sok agymosott fidesz nyomorult ezt tagadja de ettől a valóság az hogy létező probléma az éhezés m.
Az itt Fideszt védô lazac zabáló ostoba talán megérti egyszer, hogy nem kell meghalni attól hogy éhezik az ember viszont szomorú, hogy egyesek szerint vicces, hogy emberek napi egyszer esznek akkor is max üres kenyeret.
febr. 9. 14:41
69/86 anonim válasza:
#74 Akkor most meséld el nekem légyszíves, hogy mi történne, ha mondjuk holnaptól más kormányozna. Hirtelen varázsütésre megszűnne az éhezés? Eltűnnének a szegények? Ezek szerint akkor a politikusok tehetnek arról, hogy valakinek nincs mit ennie? Mitől változna meg egy csapásra annak az élete, aki eddig nyomorban él? A Dk-s , Tiszás, Jobbikos politikusok személyesen felkeresik őket és visznek nekik egy teherautó pénzt? Melyik pártot érdekelte valaha is a szegényebb réteg sorsa?
febr. 9. 15:53
70/86 anonim válasza:
Senki nem állította hogy egyik pillanatról a másikra, viszont a jelenlegi tolvaj kormánynak 14 év alatt nem sikerült megállítani a szegényedést, sőt csak rosszabb lett.
Amennyit elloptak abból bőven jobb világot lehetett volna teremteni, nem a haverokból kellett volna milliárosokat csinálni meg strómanokat alkalmazni a lopott vagyon elrejtéséhez.
Ennek a tolvaj kormánynak mennie kell szerencsére menni is fog talán a következő nem lesz ekkora tolvaj.
Ha meg igen azt is le kell majd váltani.
De ezek 14 évig csak loptak ebből elég volt, nem lazacot fognak zabálni Orbánék hanem börtönkosztot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!