Anyukám nem lazacot sütött születésnapomra ahogy
ígérte, jogosan haragszom?
Figyelt kérdés
Ma volt a születésnapom és anyukám kérdezte mit szeretnék ebédre (különleges vacsi), majd válaszoltam, hogy lazacot krumplipürével. Kedvenc ételem. Mondta rendben van. Végül a családi ebédnél szembesülök vele, hogy lazac helyett valami szaftos pörkölt került elém és a lazacnak semmi nyoma. Mikor rákérdeztem azt mondta, hogy idő közben elfelejtette és úgy érzi nem nagy dolog. Itt sírva fakadtam és mondtam neki, "a lányod születésnapja akkor nem számít nagy dolognak, mégis fáradozol különleges ebéddel de amit én kértem azt scsak úgy elfelejed???" És ekkor felálltam majd elrohantam otthonról. Több órán át jártam a várost, míg a család több tagja nem kezdett el hívogatni és üzenetet küldeni, hogy hol vagyok mert aggódnak, ilyet nem csináltam soha. Haza mentem és akkor fogadott a lazacos ételem, anya mondta, hogy melepetést akart és a pörkölt csak a nagyi miatt volt, hogy ő is egyen olyat amit szeret. OKé de nem szeretem ha átvernek és ingerülten felmentem a szobámba. Azóta áll a báll. Jogosan vagyok mérges a történtekre?
Először is, teljesen jogos volt a felháborodás, hisz minek kérdezte meg ha nem készítette el végül, a másik hogy valójában a pörkölt után akarta mondani hogy itt van lányom a kajád, és mi van ha durciból teli zabálod magad pörköltel? :D hiába hozta volna a kajád, a harmadik és leg gyanúsabb dolog, hogy mikor fel áltál és kiakadva el mentél, ott melyik szülő nem valja be hogy, csak vicc volt lányom meglepetés lett volna, ne menj el itt a kajád ? Azt mondtad több órát voltál távol igaz ? A rafkos anyuka el ment és meg csinálta neked kaját mialatt nem voltál otthon, aztán úgy alította be mintha mindig is otthon lett volna meg lepetésnek 😂😂 99%
febr. 5. 08:37
42/86 anonim válasza:
Atyaúristen, ekkora hiszti dráma varieté egy szar lazackaja miatt??? Van azért ott más baj is, szerintem....
febr. 5. 08:39
43/86 anonim válasza:
Tök feleslegesen válaszoltok! Már törölve van a profilja.
febr. 5. 09:21
44/86 anonim válasza:
A citrom kimaradt a szoriból.
febr. 5. 09:22
45/86 anonim válasza:
Majd csinàl egy másikat a lazacképű.:)
febr. 5. 09:32
46/86 anonim válasza:
Hát, úgy tűnik kérdező elúszott, mint hal a vízben.. 😉😉 Csak úgy pislog, mint hal a szatyorban. 😂😂😂
febr. 5. 09:36
47/86 anonim válasza:
Legalább bohóc volt a szülinapodon (te)
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
febr. 5. 10:22
48/86 anonim válasza:
Mekkora egy hisztérika vagy xD szegény anyád
Az enyém mikor elakartam mondani hogy mit szeretnék szülinapi ebédre elébe vágott egy javaslattal, hogy mit főzne. -a sógornőm kedvencét- 😂
Mit csináltam? Megfőztem magamnak amit szerettem volna. A sógornőmmel együtt. Amúgy jóban vagyunk de anyám jobban szereti mint engem.
febr. 5. 10:24
49/86 anonim válasza:
Van itthon egy zacskó lazacos macskatáp; azzal - átmenetileg - ki tudlak segíteni. Gabonamentes, ha ez fontos :)
febr. 5. 10:27
50/86 anonim válasza:
Ilyen kérdések láttán mindig szembesülök azzal hogy a "valóság" mennyire különbözik az emberek között. Talán lehet egoista gondolat de büszke vagyok arra hogy nem egy álomvilágban élek és nem úgy látom a világot mint a többség.
És itt most a tárgy lényegtelen hogy valószínűleg egy hisztis kislány osztotta meg a szülinapi traumáját.
Egyébként a kérdésre válaszolva elmondta jogos e a harag? Igen az érzés jogos mert nem tartotta be a szavát az akire számítottál sőt elfelejtette azt úgy hogy neked mennyire fontos és különleges lett volna az a lazac.
De az hogy ekkora ügyet csinálsz belőle nevetséges és elég rosszul fogsz járni az életben ha ilyen jelentéktelen dolgok is így tudnak traumatizálni. Jobb lenne kinyitni a szemed és átgondolni a dolgokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!