Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám nem lazacot sütött...

Anyukám nem lazacot sütött születésnapomra ahogy ígérte, jogosan haragszom?

Figyelt kérdés
Ma volt a születésnapom és anyukám kérdezte mit szeretnék ebédre (különleges vacsi), majd válaszoltam, hogy lazacot krumplipürével. Kedvenc ételem. Mondta rendben van. Végül a családi ebédnél szembesülök vele, hogy lazac helyett valami szaftos pörkölt került elém és a lazacnak semmi nyoma. Mikor rákérdeztem azt mondta, hogy idő közben elfelejtette és úgy érzi nem nagy dolog. Itt sírva fakadtam és mondtam neki, "a lányod születésnapja akkor nem számít nagy dolognak, mégis fáradozol különleges ebéddel de amit én kértem azt scsak úgy elfelejed???" És ekkor felálltam majd elrohantam otthonról. Több órán át jártam a várost, míg a család több tagja nem kezdett el hívogatni és üzenetet küldeni, hogy hol vagyok mert aggódnak, ilyet nem csináltam soha. Haza mentem és akkor fogadott a lazacos ételem, anya mondta, hogy melepetést akart és a pörkölt csak a nagyi miatt volt, hogy ő is egyen olyat amit szeret. OKé de nem szeretem ha átvernek és ingerülten felmentem a szobámba. Azóta áll a báll. Jogosan vagyok mérges a történtekre?

tegnap 21:44
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
51%
Úgyis visszatér. A legtöbb kérdésének az a vége, hogy itt mindenki gonosz, ő törli magát és soha többet nem jön ide. De aztán valahogy mindig vissza eszi a penész.
tegnap 22:22
 32/38 anonim ***** válasza:
26%
De kár, hogy törölte magát, úgy szívtam volna még a vérét. :D
tegnap 22:27
 33/38 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező egy laza(c) csaj. De tényleg... 😅😅🤣🤣
tegnap 22:32
 34/38 anonim ***** válasza:
49%
Kidobták a lazacost? :) Akkor most elment duzzogva csámborogni a városban? :)
tegnap 23:01
 35/38 anonim ***** válasza:
48%

Ha valódi a kérdés, akkor szégyeld magad, nőlj fel, kérj bocsánatot..

Elkényeztetett és hisztis vagy.

Ha kamu, akkor... te nagyon unatkozhatsz kérdező. 🤣

tegnap 23:14
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, téged nyakon kéne vágni egy nagy büdös ponttyal, nem lazacot sütni neked.. Azt a hisztis mindenit neki!
tegnap 23:22
 37/38 Darius- ***** válasza:
60%
Igen
ma 01:31
 38/38 anonim ***** válasza:

Hisztis vagy.

Amúgy Isten éltessen. Nekem ma van és szintén lazacot fogok enni.

ma 03:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!