Ti8 hogy tudatosítottárok a szüleitekben, hogy sok amit csinálnak és kell a magánszféra amit tartsanak be?
Anyukám nem akar leválni rólam és felnőtt létemre kontrollálni próbál. Mostmár ebből kezd nagyon elég lenni, van valami tippetek a barátságos megértetésre, hogy hagyjon élni?
Történeteket is megkoszonok, ha leírtok:)
Együtt élsz még a szüleiddel?
Mondanál példákat arra, hogy konkrétan miben nyilvánul meg a gyakorlatban, hogy kontrollálni próbál?
Úgy könnyebb lenne tanácsot adni szerintem.
Nem, kb 200 kilóméter választ el tőle viszont van kulcsa a saját lakásomhoz...ez baj, próbálom orvosolni. A másik, hogy közölte, hogy ő lejön hozzám ha akarom ha nem és elfogadom, hogy ő mondja meg hogy lesz az életem.
Nem fogadja el, hogy nem óránként írok neki és hisztizik este szívinfarktussal fenyegetve, hogy ezt teszem vele, hogy halálfélelme van azért amiért így viselkedem ( hogy este írok vissza neki)
Amikor hazamegyek lépten nyomon ordít, még lépcsőházban is hamgosan mondta h utál utána meg azért utált mert kikénnszerítettem hogy így ciselkedjen...nincs tervben, hogy még egyszer hazamegyek hozzá.
Ja meg a kedvencem sztorim vele.....ahol van a ház, abban a térségben elkezdett pár idióta lopni hónapokon keresztül és emberölés is történt. Anyukám egyik reggel elment dolgozni amikor aludtam és nem zárta be az ajtót...tárva nyitva volt, miközben aludtam és ilyen esetek történnek. Természetesen én voltam a hibás, mert ő szólt...:)
Fun fact: pár napra rá a ház kapuja nyitva volt tehát valaki piszkálta, úgy hogy én voltam egyedül akkor is otthon...de nemtörtént semmi szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!