Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti8 hogy tudatosítottárok a...

Ti8 hogy tudatosítottárok a szüleitekben, hogy sok amit csinálnak és kell a magánszféra amit tartsanak be?

Figyelt kérdés

Anyukám nem akar leválni rólam és felnőtt létemre kontrollálni próbál. Mostmár ebből kezd nagyon elég lenni, van valami tippetek a barátságos megértetésre, hogy hagyjon élni?

Történeteket is megkoszonok, ha leírtok:)

tegnap 18:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Elköltöztem és hozzászoktam ahhoz, hogy mindig azt mondom neki, amit hallani akar. Neki ennyi elég: telefonban vagy élőben helyeselek az ötleteire, aztán nem érdekli, ha az ellenkezőjét csinálom, mert úgyis elfelejti, mit talált ki.
tegnap 19:52
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Meghúzod a határaidat. A határhúzás nem arról szól, hogy megmondod, hogy a másik mit csináljon, hanem arról, hogy te mit teszel, ha a dolgok nem változnak. Csak jelezd előre. Hátha szeretne ő is változtatni.
tegnap 19:57
 13/16 anonim ***** válasza:
78%
Én q helyedben holnap mennék és zárat cseréltetnék az ajtóban, hogy ne tudjon bejárni a lakásban. És persze mindent is kicserélnék,amihez egyszer kulcsa van. Megmondod neki, hogy ha változtat beengeded, de ha nem képes erre, kukkorékoljon naphosszat az ajtóban, mert te nem fogod őt beengedni, amíg ilyen. Ha változtat, akkor se adj neki kulcsot, mivel az ilyen hamar elfelejti.
tegnap 20:15
 14/16 anonim ***** válasza:
54%

Nem tudom.

Engem 30 évesen is anyum etet, mos rám, ellenőriz fürdéskor, vásárolni is együtt megyünk, sok mindenbe beleszól. Nem tudok vele mit kezdeni. Igaz anyám egyedül van én is egyedül vagyok. Sosem volt párom, nem is tudom valaha lesz, annyira megfojt anyám a szeretettével. Hiába mondom neki elég, meg szeretnék önállósodni, nem engedi. Közmunkám van, nem tudok külön költözni se, meg így bármennyire is gáz, kihasználom anyámat, hogy ilyen. De nem jó ez se. Nem tudom mi a jó megoldás, mert fejben és érzelmileg ott tartok mint egy 15 éves. Ezt úgy képzeld el, ha vmi nagyon negatív ér akkor elsírom magam és anyumhoz fordulok vagy nem merek úgy elmenni itthonról, hogy előtte ne szóljak neki. Szóval megértelek kérdező, de az vígasztaljon nem vagy egyedül, sajnos mindenki élete más és mindenkinek megvan a nehézsége.

tegnap 20:30
 15/16 anonim ***** válasza:
74%
Dehogy a szeretetével, 14-es! A szorongásával! Beléd kapaszkodik! Mit csinálsz, ha meghal? Ne nyugtázd ezt a beteges állapotot, hanem lépj ki! Mi akadályoz meg, hogy munkába állj? Gyár, munkásszálló!
tegnap 20:53
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudtam tudatosítani. Eljöttem 1000 km-re és új életet kezdtem. Bár ennyire nem volt durva, mint a kérdezőnél.

Én majdnem beházasodtam egy családba, ahol számomra is volt hely, amikor összevesztünk és szétmentünk, hazamentem pár hónapra (inkább talán hétre), 29 évesen, míg találok más munkát a közelben stb., de pokol volt a pár hét.

Folyamatos veszekedések, hogy hogy gondolom, hogy éjfélkor megyek haza (saját lakásom volt, be tudtam menni zavarás nélkül), meg a folyamatos parancsolgatás.

Korábban 28 évesen, amikopr épp nem éltem velük, vettem egy motort, fel voltak háborodva, hogy hogy képzelem, hisz korábban, 17 évesen megtiltották, és megkaptam a másodautójukat, hogy ne motorozzak. :)

33 éves korom óta nem igazán részi az életemnek.Párszor beszélünk évente.

tegnap 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!