Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy anyám áttúrta...

Normális, hogy anyám áttúrta a cuccaimat, és átrendezte őket, amíg nyaralni voltam?

Figyelt kérdés
Egy hétre elmentem nyaralni szeptemberben. Ez alatt anyám a rendetlen szobámat átrendezte. Én megmondtam neki, hogy nem adtam rá engedélyt neki, erre ő megsértődött. Mert szerinte meg kellett volna köszönnöm. 28/F

2021. dec. 1. 10:38
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
53%
Nem elég, hogy otthon laksz, még pakolni de tudsz magad után, erre még te vagy megsértődve, mert helyetted megcsinálta??? Nyilván nem turkálunk más holmijában, de mikor a zabálni valót és a szennyest se képes valaki elpakolni, akkor sajnos kénytelen az ember az átható bűzt és mocskot kitakarítani....
2021. dec. 1. 10:51
 2/29 anonim ***** válasza:
89%
Miért nem zártad be kulcsra az ajtót akkor?
2021. dec. 1. 10:51
 3/29 anonim ***** válasza:
79%
Anyós művelt ilyet. Elküldtem a náthásba. Megsértődött. Nem, nem normális.
2021. dec. 1. 10:52
 4/29 anonim ***** válasza:
62%

Magyarul 28 évesen nem vagy képes rendet tartani a szobádban és még Te sértődsz meg azon, hogy anyukád KEDVESSÉGBŐL kisegített téged.....

Inkább örülnöd kéne, hogy ilyen kedves anyukád van. Hidd el már amúgy is mindent tud rólad, az összes fura szokásod, nem tudsz neki újat mondani... teljesen felesleges kutakodnia, szimplán segíteni akart neked.

Becsüld meg, hogy ilyen kedves anyukád van!

2021. dec. 1. 10:55
 5/29 anonim ***** válasza:
72%

nehogy mar 28 eves FERFIkent (bar a szememben csak kisfiu), ne tudjon sajat maga utan osszepakolni nyaralas elott

1 ora alatt mindent meg lehet csinalni, nem egesz nap a fszt kene verni 😀

elore sajnalom a jovendobelidet.

2021. dec. 1. 10:56
 6/29 anonim ***** válasza:
78%

Azért hitelesebb lenne a háborgásod, ha rend lett volna a szobádban, maradjunk ennyiben. :-))))

Ez a "nem adtam rá engedélyt" meg olyan, mint mikor megszólal a gödörből a lyuk. 28 évesen bőven el lehet költözni, ha nem tetszik a szüleid viselkedése.

2021. dec. 1. 11:03
 7/29 anonim ***** válasza:
95%

Mondjuk ez attól is függ, hogy mekkora mértékű volt az a rendetlenség.

Ha tényleg nagyon szanaszét voltak a cuccaid (és főleg, ha köztük eldobált használt zsebkendő, szennyes, kajamaradék is volt), abban az esetben egyetértek az #1-essel.

De ha csak szimplán elkezdte rendezgetni a saját ízlése szerint a cuccaidat, az nem normális.

2021. dec. 1. 11:05
 8/29 anonim ***** válasza:
45%
Nem. Már kinőttél a dedóból, hogy anyu hajtogassa el a cuccaidat. Legközelebb zárd be az ajtódat.
2021. dec. 1. 11:05
 9/29 anonim ***** válasza:
85%

Nyilván nem normális, hogy a 28 éves fiunk szobáját áttúrjuk "rendrakás" címszó alatt.

Mondjuk az sem, hogy egy 28 éves férfi a nyaralás elött rendetlenül hagyja ott a szobáját.

2021. dec. 1. 11:09
 10/29 anonim ***** válasza:
58%
Az együttélésnek ez a hátránya. Sok anya képtelen saját magában átrendezni "felnőttessé" a saját gyerekével való kapcsolatát, ami egyébként valóban nagyon nehéz lelki teher, mert egy másik életrendet kell tiszteletben tartani. A "gyereknek" is kell valamennyire "nevelnie" a szülőt, ráébreszteni, hogy már kisfiúról, hanem felnőtt férfiről van szó, akiben tisztelni és elviselni is kell egy tőlünk független személyiséget. A ti kapcsolatotokban ez még nagyon gyerekcipőben jár.
2021. dec. 1. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!