Normális, hogy anyám áttúrta a cuccaimat, és
átrendezte őket, amíg nyaralni voltam?
Figyelt kérdés
Egy hétre elmentem nyaralni szeptemberben. Ez alatt anyám a rendetlen szobámat átrendezte. Én megmondtam neki, hogy nem adtam rá engedélyt neki, erre ő megsértődött. Mert szerinte meg kellett volna köszönnöm. 28/F
Ez remek alkalom ahhoz hogy elgondolkozz azon miért élsz anyáddal 28 évesen.
2021. dec. 1. 11:29
12/29 anonim válasza:
Az is lehet, hogy ezzel akart rábírni a szobád rendben tartására. Ám az is lehet, hogy (helytelenül) más után kutatott, főleg ha nem akadtál erre okot (pl. ital- vagy drogrejtegetés stb.).
2021. dec. 1. 11:31
13/29 anonim válasza:
Kapjál már észhez... 28 évesen anyáddal lakni?! Nem röhögnek ki a nők/pasik?
2021. dec. 1. 11:38
14/29 anonim válasza:
Semmiképpen nem normális, hogy 28 éves férfinek az anyja pakolja össze a szobáját. Viszont az sem normális, hogy ennyi idősen nem tudsz magad körül rendet tartani. És ha valaki együtt él valakivel - legyen az szülő, házastárs, lakótárs - akkor a lakás rendbentartásában mindenkinek ki kell vennie a részét, tehát a saját szobádban neked kellene rendet tartani. Mivel erre képtelen voltál, így jogos, hogy anyád összepakolt, de nem neki kellett volna, hanem neked. Máskor ne hagyj magad után disznóólat és akkor nem kell hisztizni. Olyanokat meg felejts el, hogy "nem adtam rá engedélyt". Legfeljebb arab országokban szokás, hogy a fiúgyerek dirigál az anyjának a szülő lakásában, de nekünk ne az legyen már az etalon.
2021. dec. 1. 12:04
15/29 anonim válasza:
Hát szerint nem normális - függetlenül attól, hogy ki kivel él. Úgy hiszem, hogy attól, hogy még valaki megengedi a felnőttkorú gyermekének a vele egy háztartásban való lakást, nem jogosult arra - hacsak külön ki nem kötik - hogy a személyes dolgait BÁRMILYEN módon kezelje. Beleértem ebben az előbbieken túl a levélfelbontást, a helyette ismerősökkel való egyeztetéseket stb.
Feltehetően a fenti esetben jó akaratú, rendrakó célból történt az esemény, de - hacsak nem ipari mérgek szivárogtak a szobából vagy ízeltlábúak másztak elő - ez nem lett volna indokolt.
2021. dec. 1. 12:06
16/29 anonim válasza:
De azok se normálisak mondjuk, akik amiatt savaznak egy 28 éves fiatalt, hogy miért a szüleinél lakik. Persze, mert magyarországon a 28 éveseknek egy átlag fizetés mellett lazán az ölükbe hullik a saját lakás vagy az albérlet, úgy, hogy amellett még félre is tud tenni. Nem mindenkinek tette apuci a segge alá a saját lakást, meg az orvos/ügyvéd diplomát.
2021. dec. 1. 12:08
17/29 anonim válasza:
És ez akkora törést okozott, hogy hónapok múlva itt vekengj?
2021. dec. 1. 12:17
18/29 anonim válasza:
Hát, ha ganédombot hagysz magad után majd harminc éves faszi létedre, igen, normális.
2021. dec. 1. 12:34
19/29 anonim válasza:
Amúgy neked az turkálás hogy kiganéznak utánad? Elárulom mi anyád gondolatmenete: egész évben kuplerájban él ez a "gyerek", nem takarít, ha meg én akarok behisztizik. Nincs itthon, rakjunk rendet amíg nincs láb alatt, és nem hőbörög azon, amit neki kéne megcsinálni...
2021. dec. 1. 13:11
20/29 anonim válasza:
16, Ahogy ez regebben is így volt. Ha 28 evesen ha nem tetszik el lehet koltozni. Mindenki csak sajat magan tud valtoztatni, nem mastol kell elvarni. Ha ennyi idosen ott tart a kerdezo hogy a sajat szobaja rendben tartasa sem megy, gondolom az egyeb haztartashoz tartozo feladatbol sem veszi ki a reszet. Nem itt kene puffogni hogy az anyja milyen, hanem esetlek kiprobalni milyen onalloan haztartast vezetni, megelni stb
Aztan meglatjuk menynire tetszene ha az ő csemeteje ennyi idosen otthon heréskedne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!