Normális, hogy anyám áttúrta a cuccaimat, és átrendezte őket, amíg nyaralni voltam?
Figyelt kérdés
Egy hétre elmentem nyaralni szeptemberben. Ez alatt anyám a rendetlen szobámat átrendezte. Én megmondtam neki, hogy nem adtam rá engedélyt neki, erre ő megsértődött. Mert szerinte meg kellett volna köszönnöm. 28/F2021. dec. 1. 10:38
21/29 anonim válasza:
Anyuka kutatott a távollétedben, és nem emlékezett rá turkálás közben, mi hol volt, ezért rakott rendet.
22/29 anonim válasza:
28 évesen otthon anyáaddal, de azért őszből -> nyárba menni nyaralnia cimbikkel, arra van lóvé, mert kell instára a like :D
sztem húzd meg magad, és igenis köszönd meg neki, hogy ezzel fáradozott, ha már te nem voltál rá képes.
23/29 anonim válasza:
Szeptemberben rendezte át anyád a szobádat és neked decemberben jutott eszedbe panaszkodni?
24/29 anonim válasza:
24-es, én is nő vagyok, de te inkább látszol egy erőszakos férfinak.
25/29 anonim válasza:
Es ez eddig nem hagyott nyugton? December van.
26/29 anonim válasza:
Nem, és tudod mi nem normális még? Hogy 30 évesen anyáddal laksz.
27/29 anonim válasza:
Megint egy szokásos kamukérdés...?
Bedob valami megosztó mesét, és eltűnik a kérdező...
VAgy hátradőlve élvezkedik, hogy mások egymás hajának mennek...
LOL
28/29 anonim válasza:
23: na ezért is tipikus gumicsont / kamu!
29/29 anonim válasza:
Nem, nem normális, de a mamahotelben ilyen előfordulhat. Tudod, a fizetős, normál hotelekben ezt hívják takarító személyzetnek. Tarts rendet és nem fog bejárni anyuci cselédként takarítani, ha zavarja a mocsok a saját lakásában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!