Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért olyan nagy dolog, hogy...

Miért olyan nagy dolog, hogy 20 évesen egyedül utazok külföldre?

Figyelt kérdés
20/f vagyok, ez lesz az első, hogy egyedül utaznék külföldre (Szerbia) , de konkrétan csak addig leszek egyedül amíg odautazok, mert onnantól barátommal lennék (ő 25/f). Májusra beszéltük meg ezt az időpontot, de a családom hallani sem akar róla.
ma 17:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez lesz az első önálló utazásod, aztán majd jön a többi. Felnőtt vagy, meg fogják szokni.

Szerintem nem az utazástól féltenek, hanem a barátodtól. Ismerik már?

ma 17:31
 2/8 A kérdező kommentje:
1-es személyesen nem ismerik, csak annyit tudnak, amennyit elmondtam nekik róla, instán ismertük meg egymást
ma 17:32
 3/8 anonim ***** válasza:
61%

Azért olyan nagy dolog, mert ezek szerint neked ezen el kell gondolkodnod: "a családom hallani sem akar róla"

20 évesen én a munkahelyem szállóján éltem, 200 km-re a szüleimtől. Többször ugrottunk ki "csak úgy" hirtelen felindulásból külföldre, a családomnak volt, hogy megemlítettem - utólag - de volt, hogy nem is szóltam róla.

Ha csak felmerült volna, hogy "megtiltják" hát nagyon furán néztem volna - de ők is, ha engedélyt kértem volna tőlük az utazásra.

ma 17:35
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
El tudod tartani saját magad? Ha igen, akkor nincs miről beszélni.
ma 18:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Önmagában nem nagy dolog, az én fiam 17 évesen ment. A különbség csak annyi volt, hogy számára nem ez volt az első élőben történő találkozás, és nem neten kezdődött az ismeretség.

Emiatt, némileg megértem a szüleid fenntartásait is.

ma 19:01
 6/8 anonim ***** válasza:
87%
Nem a külföld a bajuk, hanem hogy elutazol több száz km-t egy random netes pasiért, akiről semmit nem tudsz (a neten ugye azt mond magáról, amit akar).
ma 19:17
 7/8 anonim ***** válasza:
85%
Nem az utazással van bajuk, hanem hogy egy vadidegen emberhez mész ki.
ma 19:30
 8/8 anonim ***** válasza:
20 éves vagy és beleszólnak az életebe? Költözz már el otthonról-A fiam 20 évesen már Japánba utazott egyedül.
ma 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!