Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki az igazat vagy egyáltalán elfogja fogadni ha elmondom?
Hogy mondjam el a fiatalabb srácnak akivel 5 hónapja ismerkedek online hogy alapjáraton én is magyar vagyok csak kényelmesebben éreztem magam, hogy angolul beszéltünk?
Nagyon összekavart érzéseim vannak. Alapjáraton én Femdom vagyok és ritkán találok férfit akit ez érdekel vagy szereti is ezért ahhoz szoktam hozzá, hogy angolul degradálok vagy beszélek a párommal vagy akivel ismerkedtem(Mivel külföldi srácok valahogy jobban hajlanak erre a tapasztalatom alapján). Nagyon szimpatikus a srác és nagyon aranyos és szörnyen bűntudatom van, hogy hazudtam a származásomról.
Muszáj elmondanom neki azt tudom csak nem tudom, hogy fog reagálni vagy mennyire fog kiakadni ezen? A bizalma biztos megfog törni felém ami logikus és érthető, gondolom így ez után nem is akar majd kapcsolatot velem.
#5 Köszönöm a megerősítést. Csak remélni tudom, hogy megérti ha őszinte leszek vele.
#6 Az a gond, hogy többször beszélt már arról, hogy magyar származású így nem tudom mennyire jönne ki jól ha hirtelen tudok magyarul. De azért gondolkodok ezen is, hátha enyhül a reakciója ezzel esetleg.
Szerintem az a legjobb ha egyértelműen elmondod, hogy mit és miért tettél. Nyugodtan beszélj az érzelmeidről is, sőt ez kifejezetten jó is ha megteszed.
Lehet elsőre nem fog neki tetszeni, de ha megvan az összhang, ezt hamar el fogja engedni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!