Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél ha a hugod/nővéred...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha a hugod/nővéred a férjedtől lenne terhes?

Figyelt kérdés

A kérdés elméleti.

Olyanok válaszát várom akik férjnél vannak vagy élettársuk van gyerekestől, házastól és lány testvérük van.

dec. 27. 00:31
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Nagyot csalódnék főleg a tesómban és szerintem soha nem állnék szóba vele.
dec. 27. 00:34
 2/6 anonim ***** válasza:
42%
Felre ismerted a testvered es a ferjed is.. mondjuk ennek azertt szoktak jelei lenni, csak vannak akik ezt a bizalmat es zero feltekenyseget mantrazzak mindig.. A helyzet az amelyik ferfirol tudjak hogy van parja az akarmilyen elobytelen vagy csunya is konnyebben megtud dugni vagy manipulalni egy not mint egy atlagos vagy picit jobb kinezetu de szingli ferfi.
dec. 27. 00:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk nekem nincs így, de ismertem egy ilyen sztorit. Hát.. nagyon kínos volt.
dec. 27. 16:26
 4/6 anonim ***** válasza:
28%

Nagyon örülnék, ha a páromnak ilyen húga lenne.

45F

dec. 27. 17:24
 5/6 anonim ***** válasza:
84%
Megszakítanám a kapcsolatot mindkettővel.
jan. 1. 03:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Én olyan történetet ismerek, amikor a várandós feleségének a húgába szerelmesedett bele. - Zsuffa Tünde író volt a szenvedő alany, egyedül nevelte fel a fiát.

Paprika rummal c. regényében ír is erről.

jan. 9. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!