Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Terhes és felszvíódik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes és felszvíódik?

Figyelt kérdés

Sziasztok, Először is fel szeretnék vázolni egy jelenleg fiktív szituációt azért mondom így mert semmit se tudok jelenleg még de eléggé nagy esélye lehet ennek a kimenetelnek is.

Mielött még rámzúdúlnak a "mekkora hülye vagy és maganak köszönheted áradat" tisztázni akarom hogy pontosan tudom és azt is hogy erről én tehetek viszont a felelősségemmel-kötelezetségemmel is tisztában vagyok és eszem ágában sincs kibújni alóla. Sőt .... nevelőotthonos létemre a még úgy is a gyerekem életének arésze akarok lenni ha már úgy kezdenénk hogy csak "láthatom" mert a lány nem akar velem lenni csak szex re kellettem.

Na de akkor a sztory: Megismerkedtem egy lánnyal(25) és nagyon egy hullámhosszon voltunk, ő picit jobban a kapcsolat ellen volt mint hogy annak induljon de nem zárkózott el teljesen én meg ugy indítottam hogy nézzük meg. Elkezdtünk összejárni ahogy az időnk engedte és többször célozgatot rá hogy elmehetek belé mert szed fogamzásgátlót de azért én óvatos voltam és nem tettem (itt is tudom hogy azt se higyem el amit látok és ha nem megye el belé akkor is lehet terhes csakhogy 1x mégis sikerült) Mentségemre NE szóljon hogy picit ittam (pedig nem szoktam) és azért ő is bevetette a rádszorítok lábbal dolgot szóval megettem... Na innen kezdődtek a dolgok mert elkezdett eltünödezgetni és ebben az időszakában volt egy komolyabb beszélgetésünk amiben azt mondta hogy be szeretné fejezni a velem való minden nemű kapcsaolatot és itt szóba került az a szituáció hogy ha ő terhes akkor arról én nem fogok tudni...

Ahogy fogalmaztam is felesleges egy oylan emberre ráhúzni a vizes lepedőt aki pontosan tudja hogy hibázott és ha esetleg így is alakult és még a kötelezetségeit sem kérdőjelezi meg most sokkal inkább a jogaimról akarok megtudni valamit.

Pl most azért bontom ketté mert a másik oldal sokkal gyakoribb a nő terhes a férfi meg közli hogy "aha én nem akarok részt venni a gyerek életében ez az amazért és lelép" ebben az esetben rengetegszer egy birósági per kezdődik és elöbb vagy utóbb megtalálják az apát és jönnek a dolgok ( apasági , perek , fizetésifelszolitások) a tiszteségesebbek(de még trógerek) max fizetnek de ennyi nem akarják tartania gyerekkel a kapcsolatot ,én viszont nagyon is akarom sőt ....

Ahogy ő fogalmazott: eltünik és sosem fogom megtuni (ebből is azért tudjuk hogy mi szokott lenni... jópár évre eltünik és utána jön a levél apasági miatt és épp azért mert anyagilag megszorult, ezzel nincs is baj mert a kötelességem. Viszont azzal már igen hogy év(eket) vesz el így a gyerekem életéből (kapcsolattartási szinten ami pénzel nem megfizethető és senki sem fogja tudni pótolni ezt.. Ezt viszont nem engedem....

Mit lehet tenni? Hogyan deríthetem ki hogy ha pl 8-9 hónap mulva valahogy megtalálom és terhes vagy már megvan a baba (abban az esetben ha tényleg terhes és el akar tünni) kötelezni arra hogy apaságit megcsináltassuk, hogy egyáltalán kiderüljön hogy én vagyok e az apa vagy bármilyen jogi közöm lehessen a gyerekhez mert addig én kb egy senki vagyok.

Illetve ha pl terhes tőlem és nem találom meg és évek múlva felbukkan ezt etikailag hogyan támadhatom meg? Ahogy mondtam egy gyerek életéből több évet elveszíteni sokkal rosszabb mint bármenyni pénzt elveszíteni szóval ha ez így alakulna biztos hogy a nagyon nem barátságos oldalam kerülne előtérbe pedig egy nagyon nyugodt a minimális kötekedést elutasító ember vagyok de ebben az extrem helyzetben biztos hogy nem szép gondolatokkal fogadnám.

2024. jún. 20. 09:04
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Ha kisbabával sétálgat akkor DNS-tesztet csináltatsz amit neki kötelező engedélyezni. Ha a tiéd akkor látogathatod, gyerektartást küldesz. De apasági teszt nélkül ne pattogj.
2024. jún. 20. 09:08
 2/5 gergelice16 ***** válasza:
9%
Nem tudod egy közös ismerőstől megkérdezni, hogy terhes-e a lány? Ha igen, kideríted, mikor szül, és visszaszámolva tudsz következtetni, hogy te vagy-e az apa.
2024. jún. 20. 09:39
 3/5 anonim ***** válasza:
90%
A fiktív szónál elvesztettél. Irodalom órára írkálj esszét.
2024. jún. 20. 10:07
 4/5 anonim ***** válasza:
54%

Van ilyen. Férjem is mesélte, hogy anno betalálta egy csaj, hogyha nem jön neki be az élet, akkor csináljon neki gyereket. Lepapíroznak mindent, hogy semmi köze nem lesz hozzá, nem kell látogatnia, sem gyerektartást fizetnie. Csak a spermája kell, mert jó a genetikàja. A férjem elzavarta ugyanazon okokból, mint te kérdező, hogy ez nem így működik. Ha csinál egy gyereket, akkor őt érdekli mi van vele, szeretne részt venni az életében. Szóval lehet, hogy "fiktív", de simán lehet igaz a sztori.

Ilyen esetben szerintem a rendőrségen kell jelezni miután megszületett a gyerek. Nincsen olyan, hogy nem engedi az apasàgi tesztet. Csak azt nem értem, hogyha tényleg csak egy sperma kellett neki, akkor miért nem az egyik szórakózóhelyen szedett össze valakit egy éjszakára, aztán mindenki happy lenne. Apuka soha többé nem lenne, magyarázkodni se kellene, az meg azt se tudná, hogy van egy gyerek. Ha mindenáron gyereket akartam volna apa nélkül, akkor így csinálnám.

2024. jún. 20. 10:20
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen 4es egyenlőre még fiktív és csak azért agyalok mert engem viszont érdekel és lehet hogy vak voltam de most látok igazán tisztán hogy ő lehet hogy az elejétől erre ment (genetika itt is jó és ezen az elven ment ez a történet is legalábbis volt ilyen beszolása) De 180fonos forulat jött amint az egyik este ez megtörtént és igen tudom hogy 1 alkalom nem sok és valakik 1 évig is próbálkoznak és úgy se jön össze (nagyon sajnálom az ilyen családokat amúgy ahova jöhetne gyerek oda nem jön és ahova nem kellene oda 8 is..

Engem az az eset érdekel hogy ha esetleg ilyen lenne és 1x csak egy kisgyerekkel látom nem ronthatok rá ezt én is tudom de ugye ezt egy Nő nem döntheti el hogy részt vehetek e a gyerekem nevelésében vagy sem mivel az én gyerekem is lehet (apasági után derül ki)

Nagyon szürke zóna ez a szituáció de maga a lányból ezt simán kinézem viszont ez nem egy autó vagy egy tárgy hogy "én szültem az enyém" ahogy itt nagyon sokan el vannak tévedve (persze ha biróságra kerül a dolog és véletlenül egy nem le..arom apuka űl ott akkor már ezt a kijelentést nem igazán merik elsütni viszont nagyon sokszor hallottam már ezt az elvet habzó szájú nőktől akik a gyereket fegyverként használják) tisztelet a kivétel a gyereknek szüksége van az anyjára nagyon is de nem 1/1 es tulajdon a gyerek hogy "eltitkolom és az enyém"

Ha valaki így akar gyereket ahogy mondtad is el kell menni egy spermabankba és utána művi úton meg lehet csinálni viszont erre már nincs pénze szóval inkább tönkretesz egy embert a döntésével.

Nem összekeverendő az amit írtam azzal akik valós okok miatt menekülnek el a férfitól mert iszik , dorogozik , veri őket stb mert ilyen helyzetben 120% ig megértem a nőket sőt szégyellem magam hogy van ilyen...

2024. jún. 20. 11:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!