Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, hogyan sikerül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, hogyan sikerül helyesen belőnötök az arányokat ismerkedés során az érzelmi kapcsolódás és szexualitás terén?

Figyelt kérdés
Régebben túltoltam a lelkizést, szinte mindig barátzóna lett a vége. Rájöttem, hogy ez így nem megy, nem fogom ennyire erőltetni, emellett elkezdtem kicsit jobban odafigyelni a megjelenésemre, testemre. Eredmény: a lány feljön hozzám, smárolunk, majd elkezd beszélni nekem a szerelméről (egy másik srácról), ezután pedig utalgat arra, hogy szexelne velem. Mintha ez a két dolog kizárná egymást, és ha az egyikre igazán odafigyelek (az érzelmi kapcsolódásra vagy a szexualitásra), a másik már nem is kell.
ma 09:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Mi van?
ma 09:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Régebben folyton barátzónába kerültem, változtattam a viselkedésemen, erre most barátság extrákkal-nak/szeretőnek kellek.
ma 09:58
 3/8 anonim ***** válasza:

Jó,de mi a kérdés.

Vagy csak dicsekszel?

ma 10:01
 4/8 anonim válasza:
Most pedig megcsalta veled a szerelmét? Chad lettél, koma!
ma 10:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Ja hogy te azt hiszed azért mesélnek szex előtt a szerelmükről mert túlságosan a szexualitás irányba eltolódott😆. Nem, pont hogy azért mert még mindig egy lelki szemetesláda vagy csak legalább már egy két dugásra megfelelsz. Őszintén szólva nem tudom mit csinálsz rosszul de haverom is folyton ilyen helyzetbe kerül. Nekem esküszöm soha senki nem beszélt arról hogy ki más tetszik neki pedig voltak egyéjszakások is.
ma 10:07
 6/8 A kérdező kommentje:
3-as, nem dicsekszem, pont arról van szó, hogy ez se ideális számomra.
ma 10:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Neked semmi sem jó?

Amúgy meg tenni kell azért hogy ne csak az alja r1banc nőknek kelljél!

ma 10:42
 8/8 anonim ***** válasza:

Barátnőzés 70:30, numera épp ellenkezőleg

Én spec foglaltakkal nem foglalkozom. Hacsak nem esek bele már az elejétől.

ma 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!