Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többes kapcsolódás, poliamoria - párként ismerkedés Nehezebb vagy könnyebb?
Persze, meg is tudom válaszolni:)
Ami az érdekes, hogy csak szexre sokkal könnyebb valakit találni, aki egy párhoz csatlakozna, komolyabb érzelmek nélkül. És bár lehet h megleőpő, de nők még többen is:) Azonban nagyon érdekes, hogy hiába tud a pár sokkal többet megadni, - hiszen két ember jobban szeret és töb szeretet tud adni - főleg ha mindketten önmagukban is vonzóak - az érzelmi kapcsolódás kialakítása nehezebben megy....tusódom, pont h én tudom a legjobban, a konvenciók...:)
Pedig itt sincs több vágy, mint a közös intimitás megélése! :) Igazi szeretet, szerelem emgélése. AVonzó, értelmes, okos pár, 41/36 évesek (F/L) mindketten diplomásak, mai napig aktívan sportolnak (válogatottak) - és még nekik is nehézség....nem csoda, h másnak is az :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!