Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan fontos a férfiaknak, hogy a nők kezdeményezzenek?
Nem fontos, de én sem fogok már soha.
Neked fogalmad sincs milyen amikor kezdeményezel, de egy vagy a százból...
Csak fizikai alapon 99 indoktalanul ignorálva lesz. Köszönöm nem!
Ahogy azt most írtam le egy másik kérdésbe: azért, mert ha mi kezdeményezünk, azzal simán visszaélnek. Ha az ember nem tökéletes szuperhős szépfiú, akkor sok esetben genny hozzáállást kap vissza. Ezekből pedig elegünk van. Nem házhoz menni az újabb pofonért egy érthető és logikus reakció, nem lesz ettől senki kevésbé férfi. A nők irreális, következetlen dolgokat várnak el.
És ugye jó lenne, ha az a női kezdeményezés valós lenne, és nem szintén átverés.
Ahogy előttem írták, unalmas és fárasztó 100-szor kezdeményezni azért, hogy egyszer talán sikere legyen az illetőnek.
Vagy neked nem lenne egy idő után kiábrándító, hogy te kezdeményezel egy neked tetsző férfinél és az esetek 99%-ában le vagy koptatva?
Nekem nem fontos. De ha egy csaj megjátssza a jégkirálynőt, azaz a világért nem mutatja ki, hogy szimpatikus vagyok számára, és nem nyit felém, nem küld jeleket (sokan már ezt is kezdeményezésnek veszik), akkor utána ne panaszkodjon, hogy nem veszem őt észre, nem kezdeményezek nála, és főleg ne jöjjön azzal, hogy "akkor hol vannak az igazi férfiak?".
(Megtörtént eset.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!