Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyan fontos a férfiakna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan fontos a férfiaknak, hogy a nők kezdeményezzenek?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 8. 09:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
34%
Felb#sz, hogy mindig az egyenjogúsággal jönnek a sikertelen, önsajnáltató férfiak. Miért olyan nehéz megérteni, hogy az egyenjogúság nem azt jelenti, hogy a nőknek is KELL kezdeményezni, hanem azt, hogy egy nő is ugyanúgy kezdeményezHET, mint egy férfi, ha úgy gondolja és nem ítélheti el senki, ha megteszi?
2018. ápr. 8. 11:28
 12/20 anonim ***** válasza:
24%
#11 Jogotok van azt gondolni, hogy a kezdeményezés a férfiak dolga. Nekünk pedig jogunk van azt gondolni, hogy a főzés, mosás, takarítás a nők dolga.
2018. ápr. 8. 11:32
 13/20 anonim ***** válasza:
28%
#12 De erőszakoskodik bárki is (a feminácikat kivéve), hogy igenis a férfiak végezzék az összes házimunkát, mossanak, főzzenek egész nap, mert egyenlőség van, ők is tudnak takarítani? Nem hiszem.
2018. ápr. 8. 11:45
 14/20 anonim ***** válasza:
20%

Egyébként nem a szokás és az egyenjogúság miatt nem kezdeményez soha sem nő.

Lustaság. Miért kezdeményezne, amikor kezdeményeznek nála százan? Sosem fognak. Persze én sem náluk, mivel nem fogok 101-edik lenni.

2018. ápr. 8. 12:03
 15/20 anonim ***** válasza:
9%
Mert bénák. Anyuci megvett nekik minden fagyit, és nem tudják feldolgozni, ha ez esetleg nem így lesz ezután.
2018. ápr. 8. 12:09
 16/20 anonim ***** válasza:
2018. ápr. 8. 12:11
 17/20 anonim ***** válasza:
60%
Hát ha nálatok nőknél ilyen a kezdeményezés, mint a linkelt kérdésben, az olyan, mintha nem kezdeményeznétek egyáltalán :D
2018. ápr. 8. 12:20
 18/20 anonim ***** válasza:
18%
Akárki akármit mond én akkor is azt vallom, hogy a férfi kezdeményezzen.Persze miután a nő is küldött jeleket, hogy szivesen venné a férfi közeledését.Ha a nő kezdeményez, akkor könnyű prédának tartja a férfi, nem is tiszteli úgy stb akkor meg az a baj....Sajnos ez a tapasztalatom! Az meg hülyeség, hogy a férfi minek kezdeményezzek hiszen úgyis százan állnak sorban egy nőnél. Amúgy meg: Ti férfiak minek csapjátok a szelet több nőnek is? Még akkor is amikor már bőven udvaroltok valakinek? És csodálkoztok ha elmegy a kedve mindenkinek tőletek...
2018. ápr. 8. 14:30
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
#18 A nők soha nem küldenek jeleket, legalábbis nem olyanokat, amiket bárki is észrevenne rajtuk kívül. Egyébként egyáltalán nem hülyeség: ha százan állnak sorba egy nőnél, akkor a nőt a százból csak a legjobban kinéző érdekli, az pedig biztosan nem én vagyok.
2018. ápr. 8. 14:41
 20/20 anonim ***** válasza:

Ha egy nő nagyon nyomul rám, direkt módszerekkel, akkor gyanús volna. Vagy játszadozni akar velem, vagy prosti.

Előző, a nők számára a kinézetet felülbírálja vagy az anyagi biztonsága a férfinak, vagy pedig ha valami mással lenyűgözi. Magabiztosság.

Már alig várom, hogy végre városba (vissza)kerüljek. Az én bajom, amióta nagykorú vagyok, hogy nincs választék. Eleve házas a legtöbb nő az én koromban, nem beszélve, hogy ostoba a legtöbbje ebben a faluban.

Nyaranta simán összejöttem nőkkel, azonban a tárbeli táv (a tényleges lakhelyeink között) elég jelentős szokott lenni, ezen még se én, se egy varázsló nem segítene.

Ha csak önbizalmon múlik, akkor semmi bajom. De hidd el: te is becsajozol, ha mélyíted önismereted, és ha a létezés lényegét egyre megismered.

Nem az a cél persze, hogy konkrét nővel össze tudjon jönni a férfi, hanem hogy kellően sok nőt vonzzon. Ahhoz pedig önbizalom kell, és/vagy vagyonosság, és egy minimális ápoltság. Ha egy fokkal szebb vagy, mint az ördög, le tudod nyűgözni a nőt, pénz nélkül is.

(Az én esetemben viszont tehát a kérdés az, hogy ki a fenét? A buta Gizikét? Vagy kicsodát ebben a faluban?? Kinézetre csak-csak akad jó nő itt, de buta liba a legtöbbje, de egyébként is majdnem mind házas. Mert ugye a falusi férfiak jobb híján... Köszönöm, de nekem nem kell szűk pinájú buta liba, tartós kapcsolatra...)

2018. ápr. 8. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!