Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan fontos a férfiaknak, hogy a nők kezdeményezzenek?
Egyébként nem a szokás és az egyenjogúság miatt nem kezdeményez soha sem nő.
Lustaság. Miért kezdeményezne, amikor kezdeményeznek nála százan? Sosem fognak. Persze én sem náluk, mivel nem fogok 101-edik lenni.
Ha egy nő nagyon nyomul rám, direkt módszerekkel, akkor gyanús volna. Vagy játszadozni akar velem, vagy prosti.
Előző, a nők számára a kinézetet felülbírálja vagy az anyagi biztonsága a férfinak, vagy pedig ha valami mással lenyűgözi. Magabiztosság.
Már alig várom, hogy végre városba (vissza)kerüljek. Az én bajom, amióta nagykorú vagyok, hogy nincs választék. Eleve házas a legtöbb nő az én koromban, nem beszélve, hogy ostoba a legtöbbje ebben a faluban.
Nyaranta simán összejöttem nőkkel, azonban a tárbeli táv (a tényleges lakhelyeink között) elég jelentős szokott lenni, ezen még se én, se egy varázsló nem segítene.
Ha csak önbizalmon múlik, akkor semmi bajom. De hidd el: te is becsajozol, ha mélyíted önismereted, és ha a létezés lényegét egyre megismered.
Nem az a cél persze, hogy konkrét nővel össze tudjon jönni a férfi, hanem hogy kellően sok nőt vonzzon. Ahhoz pedig önbizalom kell, és/vagy vagyonosság, és egy minimális ápoltság. Ha egy fokkal szebb vagy, mint az ördög, le tudod nyűgözni a nőt, pénz nélkül is.
(Az én esetemben viszont tehát a kérdés az, hogy ki a fenét? A buta Gizikét? Vagy kicsodát ebben a faluban?? Kinézetre csak-csak akad jó nő itt, de buta liba a legtöbbje, de egyébként is majdnem mind házas. Mert ugye a falusi férfiak jobb híján... Köszönöm, de nekem nem kell szűk pinájú buta liba, tartós kapcsolatra...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!