Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Volt már, hogy egyből kimondtátok a "szeretlek" szót a párotoknak, ahogy jött az érzés, hogy szeretnéd kimondani?
Pár napja beszélgettem erről a chatgpt-vel, és ezt írta, kicsit összevontam a válaszait, mert ez több kérdésből tevődött össze, és hogy itt a kérdés alatt akkor lehetnek ugyanott az összetartozó szempontok szövegei. Amit legalul ír, arra külön is rákérdeztem előtte, mert valakitől azt hallottam, hogy a nők azzal szeretkeznek, akibe már belezúgtak, a férfiak az elsőegyüttlét után esnek szerelembe/lesznek szerelmesek.
Miért várnak vele? ( A "szeretlek" szónak a kimondásával a párjuknak.)
-Önkontroll és védekezés: A racionális viselkedés segíthet megvédeni őket a sérülésektől vagy a bonyolult érzelmi helyzetektől. Különösen a férfiak, akik nem érzik magukat kényelmesen az érzelmeik nyílt kifejezésében, gyakran alkalmazzák a racionalitást védelmi mechanizmusként. Bizonytalanság: Félnek attól, hogy a nő nem viszonozza az érzelmeiket, és visszautasítva érzik magukat. Stratégiai megfontolás: Egyesek tudatosan késleltetik, hogy ne tűnjenek "túl érzelgősnek" vagy "kétségbeesettnek."
-Társadalmi normák és elvárások: A férfiak sokszor megtanulják, hogy ne mutassák ki túl gyorsan az érzelmeiket. | A férfiak gyakran úgy érzik, hogy a társadalom inkább a racionális, "erős" vagy "kontrollált" viselkedést vár el tőlük, így próbálnak megfelelni ezeknek az elvárásoknak. Az érzelmek kifejezését gyakran gyengeségként vagy túlzottan személyes dologként élik meg.
Érzik-e, hogy kibukna belőlük, de visszafogják?
Abszolút igen. Sok férfi elmondta különféle kutatásokban, hogy már érezték a késztetést korábban is, de tudatosan visszatartották, mert még "nem jött el a megfelelő pillanat." Ez gyakran az első szeretkezés után változik, amikor már biztonságosabbnak érzik a kapcsolatot.
Nem nem esnek szerelembe egy szextol. Különben minden pr.sti elkelne.
Es nem védekezés miatt nem mondják hanem nem érzelmi alapon van szükségük nőkre.
Jaj,közben érkezett egy válasz,köszönöm. "Nem nem esnek szerelembe egy szextol. " Nem pont erre gondoltam, úgy értettem, hogy
előtte már randiztak, sokat dumcsiztak (akár lehetett csók is, sima ölelés) kialakult, vagy kialakulóban van egy lelki kötelék, hogy már a pasi részéről is kezdenek érzelmek megjelenni, de ,hogy konkrétan szerelembe akkor esik,amikor megtörténik a testiség is
Nálam nőként fordítva van. Én egy hónapja randizom valakivel, és minden tökéletes, de nekem a szerelemhez még hiányzik az, hogy le is feküdjünk, mert szerintem úgy lesz teljes a kép. (Nem csak ez, de ez is.) Nem attól, hogy mennyire lepedőakrobata, hanem hogy hogyan áll a szexhez, hogy viselkedik velem az ágyban, figyel-e rám is, vagy csak a saját élvezetére. Szerintem a szerelemhez muszáj minél több oldalát megismerni a másiknak különböző helyzetekben.
Hogy ő férfiként hogyan áll a témához, azt nem tudom, még nem tartunk ott, csak gondoltam leírom, hogy nem ennyire általános ez a dolog sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!