Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik kellemetlenebb érzés, amikor bevallod valakinek, hogy szerelmes vagy, vagy amikor szerelmet vallanak neked?
Figyelt kérdés
Én beszélek, szoktam vállalni a beégést, visszautasítást. De ennél sokkal rosszabb, amikor váratlanul ér engem egy vallomás. Ti hogyan vagytok ezzel?tegnap 16:32
1/2 anonim válasza:
Nyilván nem mindegy, hogy hogy érzek a másik iránt, akitől vallomást kapok. Az a legrosszabb nekem az összes eshetőség közül, ha olyan vall nekem szerelmet, aki nagyon taszít úgy, és muszáj visszautasítanom, mert fájdalmat okozok neki akkor is, ha nem vagyok ebben hibás igazából.
2/2 anonim válasza:
Én kamaszkorban, fiatal felnőttként nem voltam népszerű. Nem volt párom, senki nem is próbálkozott nálam. Most olyan környezetben vagyok, ahol körülzsong az ellenkező nem. Nem vagyok ehhez hozzászokva, nincs tapasztalatom és nem tudom, hogyan kell reagálni. Három embert kellett eddig elutasítanom és nagyon kellemetlenül éreztem magam, mert olyan volt, mintha valami rosszat vagy gorombát tettem volna velük, pedig elvileg nem. De akkor is rossz érzés volt. Egyszer vallottam csak, abban nem volt semmi kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!