Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők, hölgyek! Milyen érzés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, hölgyek! Milyen érzés szerelmesnek lenni egy férfiba? Hol kezdődik az, hogy ti beleszerettek egy férfiba, és mit jelent nektek ez?

Figyelt kérdés
febr. 1. 10:12
 1/8 anonim ***** válasza:
88%

Nem tudom hol kezdődik, de én akkor vagyok biztos a szerelemben, amikor reggel felébredek és az első gondolatom ő. Nem birtoklóan, hanem csak arra gondolok, szépen süt a nap, biztosan tetszene neki, bárcsak itt lenne. Alig várom a találkozást, szinte minden dolog a héten abban van mérve, hogy még mennyi idő van vissza addig, ameddig láthatom. A vele töltött idő feltölt és repül, alig akarok eljönni és nem sajnálom rá sosem.

Ha rá gondolok eleve elönt egy hihetetlen boldogság, szinte ugrálok végig a napon, a városon meg a villamoson, teljesen mindegy, hogy amúgy mi történik velem egyébként. Programokat, terveket, közös jövőt szövök vele, ez mind örömmel tölt el, ő tölti ki a gondolataim felét állandóan.

febr. 1. 13:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez egy nagyon szép válasz. Köszönöm!
febr. 1. 15:16
 3/8 anonim ***** válasza:
69%

Nekem is olyan tünetekkel jár, mint az első válaszolónak. Teljesen ugyanaz.

Nehéz eldönteni, hogy szerelem, vagy fellángolás, vagy csak vágy. Szerintem nem is lehet, mert szubjektív az érzés, nem tudod egy általános skálán mérni.

febr. 4. 10:02
 4/8 anonim ***** válasza:
77%
A fellángolás azzal jár amit az első írt, de az nem szerelem. Az sokkal mélyebb, erősebb még úgyis, hogy nem vagy (teljesen) vak. Van akinél elmúlik az intenzív láng, van akinél fennmarad annak ellenére, hogy látod, hogy nem tökéletes mint az idealizált állapotban hitted róla.
febr. 17. 16:29
 5/8 anonim ***** válasza:
93%

Az elején úgy érzem magam, mint az első. De számomra ez a fellángolás.

A szerelem az amikor már olyan nyugodt otthon érzésem van. Hogy ha mellette vagyok, hazaértem. Minden gondom elszáll, mert vele bármit meg tudunk oldani együtt. Önmagam lehetek, bármit megbeszélhetek vele. Nyugodtsághoz, biztosnsághoz/biztossághoz és békéhez kapcsolódó érzés.

febr. 18. 11:05
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
4. Eletedben nem volt nod te aztan tudod..
febr. 18. 14:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Bennem akkor fogalmazódott meg úgy igazán, hogy menthetetlenül szerelmes vagyok, amikor azt éreztem, hogy igen, én VELE akarom leélni az életem. 😊🥰 Pedig akkor még csak 1 hónapja jártunk. Most már 15 éve vagyunk együtt❤️
febr. 18. 18:12
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Tudtam jól hogy nem tanult semmit , nincs semmilye ,viszont ilyen férfival még nem találkoztam soha , érezni rajta jóval eltér a megszokott emberektől , mint ha egy örök rejtély lenne hogy ki is ő valójában , és még ma sem tudom csak annyit hogy szeretem.
febr. 19. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!