Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan legyek csak a barátja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek csak a barátja, ha beleszerettem??

Figyelt kérdés

2ével ezelőtt rá leltünk egymásra az interneten. Észrevettem, bár nem tudtam mit jelenthet ez nála pontosan, hisz sosem mondta el, de egyre jobban ragaszkodott hozzám, legyek mindig vele amikor csak tudok, másokkal barátaimmal ne. Én mindig próbálok megfelelni mindenhol ezért el is érte egy ideig, hogy csak vele voltam, de aztán már annyira nagyon ragaszkodott, hogy én ettől megijedtem, még akkor ésszel tudtam gondolkodni, pl a nagy távolság (kb 600km, nem Magyarországon él) meg 10 évvel fiatalabb is tőlem, nem gondoltam én ezt jó ötletnek.

Így valahogy eltávolodtam tőle, de aztán zavart a viselkedése, és rákérdeztem mi van most köztünk, miért utál? Nem derült, ki akkor még normálisan, csak az hogy ő egyedül érzi magát nekem meg ott a sok haver legyek már vele is légyszi... Megint csak vele lettem, le is épült az a sok haver, aztán sikerült bele esnem ebbe a srácba, (hozzáteszem mindennap sok szív, puszi, kedvesség, cukiság, mondatok, hogy össze bújnánk, stb), és én szerelmet vallottam, mire kiderült, hogy ő is ezt érezte anno, egy az egybe ugyan ezeket élte át amit most én, de ő lezárta, szóval hajrá most rajtam a sor hogy lezárjam.. És legyek a legjobb barátja..

Jó dolog, hogy van karma a világunkban, de szr dolog kifogni :(

Eddig az ment, hogy folyamatosan leírtam ill közöltem vele, mit érzek, de ő elmondta ő már nem érzi azt mint anno, lezárta, nem akar megbántani, persze volt hogy hozzá tette, nem kéri, hogy adjam fel, meg még kitudja bármi lehet, de azért ő neki sikerült lezárni akkor nekem is sikerülni fog.. ill sokszor írja, hogy ő erre most mit mondjon? Nem tud mit mondani.

Ja és még hozzá tesszem szerettem volna vele találkozni, úgy volt lesz ebből valami, na hát azóta kiderült ez mégse annyira egyszerű, ehhez nem elég egy autó, eleinte csak az autó hiánya miatt nem ment a dolog..(aztán jött a korona miatti határ zár..) Most már sokkal több lett a tényező, persze mivel ő már nem akarja igazán szerintem.

Rengeteget szenvedtem, érzékeny lány vagyok (anno nem voltam az, ennyire soha, de ahogy idősödőm, valahogy azzá vállok :(), Egy 30 feletti nő vagyok, (aki nagyon sok dolgot átvészelt és túlélt már), de mégis annyira nem tudom hogyan éljem ezt túl.

Mit kellene tennem, hogyan legyek csak a barátja, aki ki tudja magából írtani a szerelmet, a szívemből ki szeretném tépni az összes érzést.

Ha valaki erre mond okosat hát hajrá!

Köszönöm előre is! :)

2022. júl. 9. 13:05
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Egyáltalán találkoztál már a "szerelmeddel"? :D
2022. júl. 9. 13:07
 2/6 anonim ***** válasza:
95%
Az ilyen gorcsos ragaszkodas elfelejteshez, a mindenfele kapcsolat megszakitasa a legjobb. Ugyis csak online kotodes, ezekre kar idot es energiat pazarolni.
2022. júl. 9. 13:40
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon könnyű online beleszeretni valakibe, mert nagyon sok infó hiányzik róla, és az agy ideális képpel kitölti a hiányzó részeket.
2022. júl. 9. 13:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem a fiúba lettél szerelmes, hanem abba a képbe, amit róla elképzeltél. Ez a lényeg, ezt próbáld magadban tudatosítani. Ha látod, hogy a szerelmed tárgya nem ő, hanem a saját szüleményed, akkor könnyebb lesz túllépned ezen a ragaszkodáson.
2022. júl. 9. 14:08
 5/6 anonim ***** válasza:
93%
Számomra felfoghatatlan kategória, hogy egy 30+ nő hogy rendelkezhet ilyen kevés élettapasztalattal. Eldobálod a valós barátaidat egy ismeretlen netes arcért, akivel soha semmilyen kapcsolat nem lehet. Szívecskék meg szeretlek üzik, atya isten... ha kórházba kerülnél 2 hétre még ő lenne megsértődve, hogy nem írtál neki. Egy álomvilágban élsz, nagyon gyorsan fel kéne ébredni mert az idő halad, te meg pocsékolod...
2022. júl. 9. 14:47
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nos én huszonévesen jártam ebben a cipőben, aminek nagyon csúnya vége lett. :) Lehet nem is az, akinek kiadja magát. Szakíts meg vele minden kapcsolatot, és zárd le. Majd egyszer elmúlik a rossz érzés.
2022. júl. 10. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!