Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem 1 lányba, de van barátja, mit csinálajak?
megfogadsz egy tanácsot? Olyan 20-22 éves koromig folyton ilyen nőkbe voltam szerelmes, akiknek volt párja, de a kapcsolatuk nem volt stabil, nem beszélgettek, a lány unatkozott (néha én láttam, néha a lány is mondta).
Tudod, mi lett minden ilyen rajongásom vége? A csaj velem szórakozott egy kicsit, velem dumált olyan témákról, amikről a tulok pasijával nem tudott, esetleg örült, ha elkísértem olyan helyre, ahova a pasit nem lehetett volna kimozdítani...
Majd a végén minden ilyen esetnek?
a) mégis a pasi mellett maradt, engem épített le, mert a pasi egy idő után féltékenykedett (volt aki még gyereket is szült a pasinak a végén)
b) dobta a pasit, egy darabig reménykedtem (volt aki el is mondta, hogy mindig ilyen srácra vágyott, csak most túl kell lennie a szakításon), majd egy nap bejelentette, hogy milyen boldog, találkozott egy pasival, szerelmes, etc... persze sosem én voltam az a pasi.
Szóval elkúrtam az életemből vagy 2-3 évet ilyen nőkre, egyikből sem lett semmi, de mindig biztattam magam, hogy majd a jövő héten, már csak egy hajszál tartja a kapcsolatukat.
Szóval ha Te is erre vágysz, akkor azt tanácsolom, hogy maradj a lány közelében, másra ár se nézz, támogasd, amikor szakít a pasival, légy a társasága, kísérgesd, esetleg hívd meg őt ide-oda... és a végén élvezd, hogy majd megint valaki mást választ helyetted
#4 leírtad a brutális igazságot.
Hányszor hallottam, hogy milyen jó pasi vagyok, és bárcsak ilyen pasiból lenne több mint én... Na vajon járt velem az a sok lány? ja... nem.
Nagyon igaza van, hallgass rá, és minél előbb ereszd el.
Amíg együtt vannak, szerintem ne ártsd bele magad. Még ha le is csapod a fickó kezéről, a tiedről is le fogják. Ti sem fogtok egy idő után beszélgetni, nem lesz az a tűz stb. Aztán jön egy rajongó új ember mint te most, utána meg már kitalálhatod mi lesz. Már 3szor jártam így, mire rájöttem, hogy ez nem járható út.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!